23 Temmuz 2024

Gençlik Merkezi Ocak Ayında Bitiyor

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa'ya yapılan Gençlik Merkezi inşaatını ve Kapalı Spor Salonunun yenileme çalışmalarını inceledi.

Fatsa 75. Yıl Kapalı Spor salonu 1,2 Milyon liralık yatırım ile olimpik yapıya kavuşturularak uluslararası maçların yapılabileceği seviyeye getiriliyor. Yapımı Ocak ayında tamamlanacak olan Gençlik Merkezi ise gençlere ücretsiz kurslar ile hizmet verecek.

Şener, Kapalı spor salonu'nun istenilen seviyede hizmet veremediğini söyleyerek yapılan çalışmaları şöyle anlattı: "Çok eski ve sıkıntılı bir binaydı. 1,2 Milyon liraya ihalesi yapılarak baştan aşağıya her yerin yenileniyor. Olimpik seviyede bir kapalı spor salonu olması sağlanarak, Şampiyonluklara ev sahipliği yapması sağlanacak. Alt yapı olarak çok önemli bir hamle yapıyoruz. Artık Fatsa'da Uluslararası yarışmalara ev sahipliği yapacak seviyeye geldi. Önümüzdeki yıllarda bunun ürünlerini alacağız. Hem sporcu hem de sağlıklı nesil yetiştirme bakımından bunun ürünlerini alacağız."dedi.

Gençlik Merkezi'nin 3 katlı modern bir binada gençlere ücretsiz hizmet vereceğini belirten Şener, "Gençlerimizin boş vakitlerini geçirebilecekleri, değişik kurslar alacakları bir merkeze Fatsa ve çevre ilçelerimizden gelen öğrencilerimize kazandırıyoruz. Bu merkez büyük bir boşluğu dolduracaktır. Yeri olmamasına rağmen şimdiden 2 bin üye'ye hizmet veren Gençlik Merkezimiz, yeni hizmet binasının açılması ile daha çok gencimize hizmet verecektir." diye konuştu.   

Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Fatsa Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Bekyürek, Gençlik Merkezi Müdürü Berat Şahin incelemelerde yer aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde