23 Temmuz 2024

Kaymakam Yapıcı: “Basını, yayını gelişmemiş bir toplumun çok ileriye gitmesi mümkün değil”

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Bursa ili Yıldırım Kaymakamı iken, İçişleri Bakanlığı'nın 02 Eylül 2014 tarih ve 2014/1032 sayılı müşterek kararnamesi ile Fatsa  Kaymakamlığı'na  atanan Kaymakam Mehmet Yapıcı ilçemizdeki görevine 08 Ekim 2014  günü  görevine başladı.

Gazetemiz adına hoş geldiniz ziyaretinde bulunan Yavuz Selim Eser ve Muharrem Göç’e   açıklamalarda bulunan Kaymakam Yapıcı, “Fatsa’da olmaktan gurur duyuyoruz. Karadeniz’in bu güzide ilçesinde  görev yaptığım için kendimi çok mutlu hissediyorum. Göreve yeni başladım, henüz tanıma aşamasındayım. İnşallah Fatsalılar ve bizim için hayırlı uğurlu olur. Hinterlandı büyük bir ilçe, yüksek nüfusa   hitap eden bir ilçe, ilk önce tanıyacağız  ve ona göre çalışmalarımızı yapacağız, sonrada bir vizyon belirlemeye çalışacağız”dedi

Bizim bir numaralı düsturumuz  çalışmak olacaktır diyen Kaymakam Yapıcı, “Kötülüklerin hepsi az çalışmaktan çıkar. Az çalışan insanlar sağda solda kötülüklerle uğraşırlar. Biz çok çalışarak her şeyi yeneceğimize inanıyoruz. Bizim için yeni geldiğimiz yer çocuk gibidir, yeni bir evlat gibidir, bizim için çok değerlidir. Biz yeni geldiğimiz ilçenin milliyetçisi oluyoruz. Daha birinci gününde ona aşık oluyoruz. Elimizden geldiğince  Fatsa için  çalışacağım. Fatsa’dan başka gözüm bir şey görmez. İnşallah başarılı olurum. Allah bizi mahcup etmesin.  Çok isteyip te başarısızda olabiliriz. Allah bize o günleri göstermesin”dedi

Basına özel önem veren biriyim diyen Kaymakam Yapıcı, basını, yayını gelişmemiş bir toplumun çok ileriye gitmesi mümkün değil.  Basının çok olması bizim için bereket, onun içinde bir çalışma yapacağız. Allah sizlerle birlikte  çalışmayı bizlere nasip etsin, inşallah bizleri mahcup etmez dedi.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Yavuz Selim Eser’de çok gizli olmayan gelişmelerde  birlikte hareket ederek bilgilenmek, yazmak ve kamu oyuna sunmayı arzu  etmekteyiz.  Bu konularda bizlere gerekli kolaylığı sağlamanız bizleri mutlu eder.   dedi.

1962 yılında Konya Cihanbeyli’de doğan Kaymakam Mehmet Yapıcı, 1979 yılında Akşehir Öğretmen Lisesi´ni bitirdi. 1987 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde