23 Temmuz 2024

Hastahane İnşaatında İncelemeler Devam Ediyor

  • PDF

Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan ŞENER, Fatsa Kaymakamı Mehmet YAPICI, Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU ile birlikte yapımı devam eden Fatsa Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Ordu İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Murat KÜÇÜKOĞLU, "Hastane inşaatının hızla ilerlemesi için birimlerimizi kiralanan değişik binalara taşıyarak hizmetin aksamadan sürdürülmesini sağladık. Böylece hem vatandaşlarımızı mağdur etmedik, hem de hastane inşaatının hızlı bir şekilde ilerlemesi için yüklenici firmanın önünü açmış olduk. " dedi. 

Sağlık hizmetlerinin önemli olduğunu dile getiren ve sürecin hızlandırılmasını isteyen Ordu Valisi İrfan BALKANLIOĞLU ise şunları söyledi: "Süreci hızlandırmamız gerekiyor. Vatandaşlarımıza bu hastanenin bitirilerek modern hizmet vermesini sağlamalıyız. Görüyorum ki çok modern bir hizmet binası olacak" dedi.

Fatsa Devlet hastanesinden hizmet alan vatandaşların geçici bir süre değişik binalarda hizmet alacağını hatırlatan ŞENER, "Vatandaşlarımızdan inşaat bitene kadar tahammül etmelerini istiyorum. 1 yıl sabredeceğiz. İnşaatın hızlı bir şekilde yükselişini tedavi alan vatandaşlarımızda görüyorlar. Daha iyi tedavi hizmeti almaları için geçici bir süre farklı binalarda hizmet alacaklar. Sağlık birinci derecede önemli. Biz de bu süre zarfında iyi şartlarda hizmet alınması için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca yine prefabrik olarak yapılan poliklinik binasında hizmetler aksamadan sürecek." şeklinde konuştu.

Ardından diyaliz merkezinde de incelemelerde bulunan Genel Sekreter KÜÇÜKOĞLU diyaliz merkezindeki hastalarla da ayrı ayrı sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Hastaların diyaliz servis aracıyla evlerinden alınıp, tedavi sonrası tekrar evlerine bıraktıklarını hatırlatan KÜÇÜKOĞLU; “ İlçe sağlık müdürlüğü olarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sağlayabilmek için elimizden gelen gayreti sarfetmeye çalışıyoruz. Biliyoruz ki Fatsa hizmette en iyisine sağlık. En iyi şartları hastalarımız için vermeye çalışıyoruz. Bu süreç tabiki çok ta kolay olmayacak. Bu güne kadar bu süreç içerisinde bize destek veren hastanemiz bitene kadar sabreden bütün Fatsa halkına teşekkürü bir borç biliriz. Sizlerin desteği ile birlikte biz bu süreci götürebileceğiz. Arzu ettiğiniz hizmeti hastahanemiz bittiğinde beş yıldızlı konfor ile sizlere vermeye çalışacağız. Bu süreç içerisinde yetişemediğimiz noktalarda hastalarımızın Ünye ve Ordu’ya sevkleri artabilir. Vatandaşlarımızın da mağdur olmaması için çabalayacağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde