23 Temmuz 2024

Şener, Fatsa Kaymakamını Ziyaret Etti

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa’ya Kaymakamlar Kararnamesiyle atanan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. 

Fatsa'nın büyük bir ilçe olduğunu söyleyen Şener, "Her tarafı şantiye olan bir ilçede görev yapacaksınız. Fatsa'da birçok yatırım sürüyor. Fatsa Devlet Hastanesi, Gençlik merkezi, Kapalı Spor salonunun yenilenmesi ve birçok yatırımın yapımı devam ediyor. Fatsa büyük bir ilçe. Kamu hizmetinin yürütülmesinde çok önemli görevler üstleneceksiniz. Zaten çok tecrübeli olduğunuzu biliyorum. Sizin burada görev yapacağınız için mutluyuz. Yeni görevinizde başarılar diliyorum." dedi. 

Doğu Karadeniz'de ilk kez görev yapacağını söyleyen Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı ise, "Fatsa'ya faydalı olacağım. Çok iyi günlerin bizi beklediğini belirtmek istiyorum. Bundan sonra Fatsa'nın daha da gelişmesi için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Karadeniz'e tayinim çıktığı için çok sevindim. Fatsa, Karadeniz'in en güzel ilçelerinden bir tanesi. Tayinim çıktığında hiç kimseden olumsuz bir şey duymadım. Amacımız bu nadide güzel ilçemizi daha da ileriye götürmek." diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde