23 Temmuz 2024

Başkan Çelebi “Türkiye Hızlı Bir Şekilde Felaketin Üzerine Doğru Gidiyor“

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

CHP İlçe teşkilatı  gezilerini Çötelü ve Kösebucağı  mahallesinde sürdürdü. İlçe Başkanı Doğan Çelebi başkanlığında, yönetim kurulu üyeleri Adem Özgen, Fatma Varnalı, Şadiye Öklük, Ahmet Çırpan, Bahtiyaç Çavuşoğlu ve  Saddettin Baş ile birlikte  geçtiğimiz hafta sonu Çötelü  mahallesine  giderek halkın sorunlarını dinlediler.

Türkiye hızlı bir şekilde felaketin üzerine doğru gidiyor diyerek sözlerine başlayan Başkan Doğan Çelebi, “Ak Parti oy döneminde  her türlü tavizi  vererek, her türlü imkanları sağlıyor görünerek geçici de olsa köylümüzün desteğini almayı başarıyor.  Torba yasa dediler,  köylüyü, esnafı ilgilendiren hiçbir şey yok.  Vergilerini, borçlarını, taksitlerini , SSK primlerini ödeyemeyen, vergi itilaflarından dolayı  ceza yemiş,  torba  yasada hiç kimseye yarar sağlayacak bir şey yok”dedi

Karadenizde fındıkta yaşanan don olayından sonra köylümüz, esnafımız kan ağlıyor, dönen çeklerin haddi hesabı yok.  Banka yetkilileri bile bu gidişle işlerinin çok zor olacağını beyan ediyorlar.  Sınırlarımızdaki olayları, PKK’nın doğudaki olaylarını görüşüyorsunuz. Açılım dediler, açılımın son  kalesinde AK Parti kıvırtamaya başladı. Kobani’yi Işid örgütü  sarmış durumda. Milletvekilinin biri çıkıyor ortaya  “ Kobani giderse Ankara’da, Türkiye’de gider “ gibi laf etme cüreti gösteriyor.  Siyaset dilinde yeri olmayan bir üslup ve nezaketsizlikle  Türkiye Cumhuriyetini tehdit ediyor. Şu an bizim askerlerimiz PKK ile nerdeyse Işid’e karşı savaşma konumuna geldi.  Düşünün nereden nereye geldik. 

Başkan Çelebi, “İşiniz bu hükümetle şahsen iyi yürüye bilir, hepiniz çeşitli vesilelerle paralar alıyorsunuz,  ama bir gerçek var Ülkemizin durumu çok kötü.  Hiç birimiz geleceğimizden bu kadar umutsuz, Türkiye’nin bölünüp parçalanmasından bu kadar endişeli olmamıştık. Resmen bölünmüşüz, Atatürk’ün büstleri yakılıyor, bayraklar indiriliyor. Bayrağımızın üstünde bir değerimizin olmadığını düşünüyorum.  Bu olaylara karşı mutlaka sizden ricam duyarlı olmanızı istiyorum” dedi

Önümüzdeki seçim bir süreç diyen başkan Çelebi, “ Ya bu ülke ya bu kargaşa ve kaosla devam edecek, yada bu ülkeye gerecekten sahip çıkacak insanlara sahip olma fırsatı vereceksiniz” dedi

 Ülkemizde bu günlerde gündemde olan özelleştirmeler var. Neleri satmadılar ki. Yine satmaya başladılar.  Öz kaynağını sürekli satan bir ülke nereye kadar gider merak ediyorum.

İnsanlara korku saldılar. Bizim partimizde yaşlı, genç üye insanlar var. İnsanlar geleceklerinden korkuyorlar ve insanlar şuna inanmışlar AK partili olmadığın sürece devletin kapısında hiçbir iş yapamazsın, bulamazsın. Bunu günlük hayatımızda da yaşıyoruz dedi.

Doğan Çelebi, bizlere göstermiş olduğunuz misafirperverliğinizden  dolayı  başta muhtarlarımız   olmak üzere mahalle sakinlerine yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde