23 Temmuz 2024

Fatsa Belediyespor’a Üç Yeni Futbolcu Transferi

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Fatsa Belediyespor yönetimi Başkan Av.Ahmet Canbaz başkanlığında toplanarak yapılan transferler hakkında bilgi verdiler. Yönetim Kurulu Adına Basın Sözcüsü Dr. Erdoğan Yüksel tarafından yapılan  açıklamada, “Yeni yönetim kurulumuz 28 Eylül Kongresiyle görevine fiilen başladıktan sonra çalışmalarını hızlandırmıştır. Ekonomik kaynak bulma noktasında ve takıma takviye yapmak için yoğun mesai harcamaktadır. Ekonomik anlamda destek hızla artmaktadır. Takım olumlu neticeler almasıyla bu desteğin çok daha iyi noktalara ulaşacağından kuşkumuz yoktur” dedi.

Takımın ihtiyacına göre 3 (üç) oyuncu transferi gerçekleştirildiğini, yönetim kurulunun toplamda  bu güne kadar 4 oyuncu transferi gerçekleştirdiğini belirten Yüksel, transfer edilen futbolcular ile ilgili de şu açıklamalarda bulundu.

Ceyhanspordan transfer ettiğimiz orta saha  oyuncusu 1986 Gürcistan doğumlu Akiki NOZADCZE isimli oyuncumuzun resmi işlemlerinin sürdüğünü  ve en kısa zamanda bitirilerek takıma katılacağını bildirdi.

Karaman Belediyespor’dan transfer edilen  Ahmet Lutfi ÖZEN  adlı oyuncunun 25 yaşında olup forvet olarak görev yaptığını, Lisans işlemlerini  tamamlayarak   takımda çalışmalara başladığını  ve  Bornovaspor’dan transfer edilen 1992 doğumlu oyuncu, Akçabaat Sebatspor’un alt yapısında futbola başlayıp ve aynı takımda profesyonel olduğunu,  Lisans işlemleri tamamlanan oyuncunun  takımla çalışmalara başladığını açıkladı.   

Basın sözcüsü Dr.Erdoğan Yüksel,  “ 25 Ekim 2014 tarihinde İstanbul’ da, İzzetpaşa Mh. Yeniyol Cd. No:14/16 Mecidiyeköy adresinde bulunan Fatsalılıar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Lokalinde kulübümüz yararına yemek programı organize edildiğini de belirterek,  Organizasyonun İstanbul kısmı Zeki MUSLU (Arap Zeki) ve Murat KARAÇUHA (Göden Murat) tarafından yürütülecektir. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İl içinden ve il dışındaki tüm hemşerilerimizin katılımını ve desteklerini bekliyoruz”  dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde