23 Temmuz 2024

İhsan Şener Fatsa’dan ince mesaj verdi Kimsenin adamı değil Milletin adamı olmalıyız Makam, mevki ve maddi kayıp korkusu, şahsiyetimizi bile kaybettirir

  • PDF

Haber: Muharrem GÖÇ

Fatsa AK Parti İlçe Teşkilatı bayramlaşma töreni düzenlendi. Parti binasında düzenlenen
bayramlaşma törenine, AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ak Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Bayramlaşma töreninin açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Daha önce sizlerle Ramazan Bayramınızı idrak etmiştik. Şimdide Kurban Bayramını idrak ediyoruz. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan bir güzelliği daha birlikte yaşadıklarını belirterek, katılımcılara teşekkür ederek “Elbette ki iktidarımız ve belediyelerimizin siz değerli partililerimizle bu zamana kadar uyum içerisinde güzel hizmetlere nasıl vesile olduysa, bundan sonrada yine  aynı güzelliklerle hizmetler  yapmaya ve görev yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Büyükşehir olmakla da beraber süreci beraber yaşıyoruz. Bu Ordu’da bir ilk olduğu için bir kurulum süreci bir geçiş sürecinde bir takım sıkıntılar olacaktır. Bu süreci hızlandırarak daha iyiye gidecek şekilde yürütüyoruz. İnşallah bundan sonra başta büyükşehrimiz  olmak üzere hizmetlerin daha iyi yansıyacağını göreceksiniz. Büyükşehir bir nimettir. Vatandaşlarımız hizmetlerin biran evvel gelmesini istiyor. Biz taahhüt ettiğimiz projelerimizin arkasındayız. Sistemi buna göre  kuruyoruz. İnşallah sağlam adımlar atarak işlerimizi yürüteceğiz. ” diye konuştu.

Bayramlaşmaya misafir olarak katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca’da kısa bir konuşma yaparak, "Siyasete ilk AK partide başladım. Dünden bu güne gelinen nokta çok farklı. Ordu  hem tebriki hem teşekkürü hak ediyor. Birlik olunca çok farklı sonuçlar ortaya çıkıyor. Büyükşehirde başkanlar masaya fotoğrafı koyuyor. Eskiden beldelerin nasıl borçlandıklarını, nasıl fotoğraf ve bilanço kaldığını, yıllarca ihmal edilmiş yapılmayan yollar, bu gün hepsini masaya koyabiliyorsunuz, plan program yapıp ona göre millete karşıda  o sözü tutabilmenin fotoğrafını koyabiliyorsunuz. Eski fotoğraflar birçok şeyi ortaya çıkartıyor. Bunu gözlemlediğimizde halkımızın AK partiye ne kadar doğru bir karar verdiğini görebiliyorsunuz. Halkımızın ciddi bir emeği, özverisi var. Seçimlerde her biriniz çok çalıştı. 30 Mart seçimlerinde ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ordu güzel bir fotoğraf sundu” şeklinde konuştu.

Son olarak AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener söz alarak; Değerli milletvekili, mesai arkadaşım, misafirimiz Tülay Kaynarca’ya  hoş geldin diyerek başladığı sözlerine, “ etrafımız da bir sığınma adası olarak görülen bir devletin idarecileri ve temsilcileriyiz.  Paylaşma ruhunun doruk yaptığı bugünlerde gerçekten 2 milyon insanı barındırmak, güvenliğini sağlamak normal şartlarda onları yaşatıyor olmak, aynı zamanda ben göçler komisyonu üyesi olmam nedeniyle güzel bir duygu. Mecliste bir grup oluşturup  ayın 15 de sınıra gidip üç gün kalacağız. Oradaki kardeşlerimizin sıkıntıları nedir diye bir rapor hazırlayacağız.  Hatırlıyorum ki 89-90’lı yıllarda Trakya'dan bir göç olmuştu. Biz batıdan gelenlere de bağrımıza basmıştık. Keşke bunları komşu ülkelerimiz yaşamasa. Biz bunları yaparken bir tek şey için yapıyoruz, Allah rızası için yapıyoruz. Avrupa birliğinin  tüm ülkelerin aldığı göçmen sayısı 13 bin, bundan rahatsız oluyorlar. Biz tek başımıza devlet olarak kıta Avrupasının 15-20 katı göç alıyoruz. Geçen gittiğimde oradaki şartları gördüm gerçekten modern şehirler oluşturmuşuz, okullarıyla, sağlık ocakları ile barınma merkezleri ile gerçekten mükemmel şehirler kurulmuş. Kendi içimizde yaşadığımız acılı günler, ard arda yaşadığımız depremler bunların hepsini sardık millet olarak  birlik ve  beraberlik içinde. Bu birlik ve beraberlikte olma ruhunu aile yapımızı hayranlıkla izleyen ve bizi özenle izleyen bir kıta Avrupası var. Bir milletin aile yapısı sağlam değilse paramparça olur. Dayanışma olmaz. Utanma duygusu olmaz. İşte o ailede felaket başlamıştır. İçinde bulunduğumuz  duruma  şükredeceğiz, daha iyi olmaya çalışacağız” dedi.

AK parti hükümeti ve parlamentosu sizden  13 yıldır vekalet alıyor ve bu vekaleti onurla, şahsiyetle temsil ediyor. Bakınız Türkiye artık eski Türkiye değil. Biz de eski Türkiye'nin mensupları olmayalım. Bizde yeni onurlu şahsiyetli kişilikli zengin barış içerisinde bir Türkiye'nin mensupları olarak onurlu ve şahsiyetli duralım. Bu başta kendi bireysel haklarımızı korumak tan geçer” dedi.

Sayın Cumhurbaşkanımız  en son kongremizdeki konuşmasına Fatiha’yı okuyarak başladı. Yalnız senden korkarım ve yalnız  sana ibadet ederim. Bizi doğruların ve iyilerin yoluna it. Her gün namazda okuduğumuz dua bunlar. Dünyevi kaygılardan, makam kaygısı, maddi hırslardan dolayı eğer bizim eylemimiz yön değiştiriyorsa put peresi başka yerde arama, o biziz. Yalnızca bizi eylemlerimize, fikirlerimize yön verecek olan  Allah korkusu olmalı. Kimsenin adamı değil Milletin adamı olmalıyız Makam korkusu, maddi kayıp korkusu, şahsiyetimizi bile kaybeder. Vatanımız, onurumuz, şahsiyetimiz, sağlıklı duruşumuzu koruyabilirsek bundan daha mübarek bir şey yoktur. Haksızlıklara karşı kimseye boyun eğmeyeceğiz” dedi.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde