23 Temmuz 2024

Eğitim Bir Sen Yeni Yönetiminden Gazetemize Ziyaret

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Eğitim Bir-Sen Fatsa İlçe Temsilciliğine  Seçilen Tuncay DOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyeleri  Yılmaz ÖZCAN, Beytullah GEÇTAN, Musa UÇAR, İbrahim ŞİRİN, Serkan UÇAR, İlhan BULU gazetemizi ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette konuşan Tuncay DOĞAN Yeni Haber  Gazetesinin kurulduğu günden beri ilçemizde, ilimizde olup bitenleri mesleki ahlak ilkelerine bağlı kalarak yansız ve tamamen objektif bir bakış açısıyla kamuoyuyla paylaştığını ve bilhassa ilçemizin sorunlarını doğru ve güvenilir bir şekilde halkımıza aktardığını belirtti.

Demokrasilerin yükselen yıldızının, toplumları yönlendiren en önemli unsurun basın olduğunu dile getiren Tuncay DOĞAN bu anlamda gazetemizin önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. 
Gazetenin halkın doğru bilgilendirilmesi yönünde tarafsız ve objektif olmasının çok önemli olduğunu belirten DOĞAN, “İlkeli ve seviyeli yayın anlayışını benimseyen bir yayın politikasıyla halkımızı bilgilendirdiğiniz, ilçemizin sorunlarını dile getirdiğiniz için şahsınızda tüm çalışanlarınıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

27 Eylül 2014 Cumartesi günü Fatsa’mızda, İlçe Yönetim Kurulunu belirlemek amacıyla çift listeyle seçime gidildiğini Tuncay DOĞAN başkanlığında Yılmaz ÖZCAN, Beytullah GEÇTAN, Musa UÇAR, İbrahim ŞİRİN, Serkan UÇAR, İlhan BULU’dan oluşan ekibin üyelerimizin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yönetim kuruluna seçildiğini belirtti. Tuncay Doğan, seçimin her yerde olması gerektiğini, muhalefetin olduğu yerde hataların daha az yapılacağını, güzel işler yapmak için değerli önerilerin ortaya çıkabileceğini belirtti. Eğitim Bir-Sen içinde demokrasi kültürünün büyük olgunluğa ulaşmış olduğunu tüm Fatsa’ya gösterdikleri için ayrıca yüzde seksen gibi çok büyük bir oranda seçime katıldıkları ve özgür  iradelerini sandığa yansıttıkları için gazeteniz aracılığıyla  tüm üyelerimize yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum.

 

 

İlçe Temsilciliğine Seçilen Tuncay DOĞAN: “Fatsa Eğitim Bir-Sen 500’ü aşkın üyesiyle Fatsa’mızın en büyük sivil toplum örgütüdür. Üyemizin çokluğu bizi gururlandırdığı gibi yapacağımız işlerde de sorumluluğumuzu artırıyor. Sendikamızın yeni Yönetim Kurulunu tanıtmak , yapacağımız çalışmalarda   basınla diyalog içinde olacağımızı göstermek amacıyla gazetenizi  ziyaret ettik. Bizler Eğitim Bir-Sen ailesi olarak  sadece öğretmenlerimizin sorunlarına çözüm üretmeye çalışan bir sendika değiliz. Eğitimle işi olan :öğrenci hizmetli, servis şoförü, kısaca eğitimle uğraşan herkes bizi yakından ilgilendiriyor.  dedi.  Yapacağımız çalışmalarda bizlerden desteklerinizi esirgemeyeceğinizi ümit ediyor, sıcak samimi ev sahipliğinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde