23 Temmuz 2024

Birileri sağlığımız ile oynuyor, biz ise derdimizi anlatacak muhatap makam bulamıyoruz...

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Bolaman Yenipazar mevkiiinde oturan ve eşi ile birlikte kanser tedavisi gören Atilla Yerebasmaz, sorunlarının  çözümü için  muhatap olacak bir makam bulamadığı için  isyan etti.

Yerebasmaz,  “Mahallemizde  halkın tabiri ile tokalak (deniz salyangozu) işleyen  Nam Su Ürünleri fabrikası var. Bu fabrika işlediği tokalaklardan çıkan bağırsak ve  dış kabuklarını fabrikalarının önüne bırakmaktadır. Rüzgar estiğinde mahallemizi pis bir koku sarıp nefes almakta bile zorlanıyoruz. Ben ve eşim kanser tedavisi görüyoruz. Evimizin önünde  oturamıyoruz. Bu konuda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü, Ordu Büyükşehir ve Fatsa Belediyesini aradım. Ancak hepside topu birbirlerine attılar. Ben yetkiliyim, sen yetkisizsin demesinler. Biz sorunumuzun  çözülmesini istiyoruz.  Büyük başkan hem siyasi, hemde kurumsal olarak bu işi çözer, çözmesinide bekliyoruz”dedi

Yerebasmaz, birde mahallemizde kol gezen bir sürü başı boş köpekler var. Kim ve kimler tarafından bırakıldıkları belli değil. Bu hayvanlar aç. Yemeye bir şey bulamadıkları için insanlara saldırıyorlar. Açlıktan pire atmışlar.  Biran evvel yetkililerden  bu sorunlarımıza çözüm bulmalarını bekliyoruz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde