23 Temmuz 2024

FATSA BELEDİYESPOR YÖNETİM KURULUNU AÇIKLADI

  • PDF

Fatsabelediye Spor Fatsa Çamlık Restoran’da düzenlediği kahvaltı programıyla yönetim kurulu listesini kamuoyuyla paylaştı.

Yönetim Kurulu adına basın açıklaması yapan başkan Ahmet Canbaz “ İlçemizin markası olan Fatsa Belediye spor kamuoyunun da yakından bildiği gibi son günlerde sıkıntı içerisinde. Şu anda kayyum tarafından yönetilmektedir. Kulübün bu günlere kadar gelmesinde emeği geçen çok sayıda başkan ve yönetici gelmiş geçmiştir. Hepsine çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda kulübe desteklerini esirgemeyen iş adamları, Sivil Toplum Kuruluşları, kulüp çalışanları, Fatsa Devlet Hastanesi, Özel Medi-Tech Hastahanesi, Özel Şifa Tıp Merkezi ve katkıda bulunan bütün herkese gönülden şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Canbaz; “Bu zor dönemde tüm şehrimizle birlikte yürümeyi planlıyoruz”

Bir çalışma yaparak bir grup gönüllüyle yönetim kurulu oluşturduklarını kaydeden başkan Canbaz ; “ Bu yönetim kurulumuz henüz resmi anlamda göreve başlamamıştır. 27.09.2014 tarihinde olağan kongre yapılacak. Çoğunluk sağlanamazsa çoğunluğa bakılmaksızın 04.10.2014 2. Olağan kongre yapılacaktır. Bu zor dönemde tüm şehrimizle birlikte yürümeyi planlıyoruz. Şehrin bütün katılımı her kesmin değeri gereklidir. Kişiler guruplar değil takım önemsenmelidir. İnanıyoruz ki bu destek fazlasıyla verilecektir” dedi.

“Enver Yılmaz Sözünü Verdi”

Bu olumsuzluklara rağmen olumlu gelişmelerde olmaktadır diyen başkan Canbaz ; “ bu olumlu gelişmelerden birini sizinle paylaşmak istiyorum. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz, sezon boyunca takımın tüm iaşe ve deplasman giderlerini karşılayacağının sözünü vermiştir. Kendilerine bu güzide destekleri için tüm halkımız adına teşekkür ediyoruz” dedi.

“Yüksel; Halkın Desteğini Bekliyoruz”

Halkın desteğini beklediklerini açıklayan Fatsa Belediye spor takım doktoru ve basın sözcüsü Erdoğan Yüksel ; “ dört yıldır takımın doktorluğunu yapıyorum. Takımın basın sözcüsü olarak yönetim kurulundayım. Bu gün yeni yönetim kurulu, futbolcular ve basın ile tanışma toplantısı düzenledik. Halkımızın özellikle desteğine ihtiyacımız var. Takım çok genç bir takım. Halkın desteğiyle birlikte, takım üzerindeki kötü havanın dağılmasını bekliyoruz” dedi.

“ İşte Beklenen Yönetim Kurulu Listesi”

Fatsa Belediye sporun Kamuoyuyla paylaşılan yönetim kurulu listesi ; Başkan Av. Ahmet Canbaz, 2. Başkan Mehmet Özgen, 2. Başkan Niyazi Serdaroğlu, As Başkanlar Murat Kıran ve Ensar Çakmak, Genel Kaptanlar İsmail Erbaş ve Necati Efe, Basın Halkla İlişkiler Dr. Erdoğan Yüksel , Alt Yapı Sorumlusu Ahmet Soytürk ve üyeler Serkan Abalı, İsa Yılmaz Gürol, Erdoğan Atık, Adil Uygun ve Av. Onur Canbaz olarak açıklandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde