23 Temmuz 2024

FAGİAD Vekil Şener’i Kahvaltıda Ağırladı

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Genç İşadamları Derneği (FAGİAD)  vekil  Şener’i  Dolunay Hünkar Restoranda kahvaltıda ağırladı.

Düzenlenen kahvaltıya;  Başkan Mehmet Serkan  Erdik, yönetim kurulu üyeleri  Mehmet Akif Mutlu, İsmail Güvenkaya, Hüseyin Karataş,  Emrullah Baksi, Hakan Şimşek, İbrahim Hep, Hüseyin Arıca ve  Erdem Aydın katıldı.

Milletvekili İhsan Şener , “Ramazan ayında sizlerle buluşmak istedik, ancak yoğun işlerimiz nedeniyle  genç iş adamlarımızla buluşma fırsatımız olmadı. Her şey nasip meselesi.  Bugüne vesile oldu.  Öncelikle  davetinizden  dolayı sizlere   teşekkür ediyorum”  dedi.

Yatırımlarla ilgili de kısa bir açıklamada yapan Vekil Şener, İlçemizde devam eden sağlık ve İç Anadolu bağlantı yolları çalışmalarını yakından takip ettiklerini,  bu hafta içinde Ulaştırma Bakanlığın yetkililerinin ilçemize gelerek  çevre yolu ve liman projeleri  çalışmaları hakkında  bilgi vereceklerini bildirerek,  Fatsa İnşallah cazibe merkezi olacak dedi.

Masadaki  menü zenginliğini görünce  Somali’de bir aileye yaptıkları ziyarette  ailenin çocuklarının belirli günlerde yemek yiyebildiklerini öğrenince çok üzüldüğünü ifade ederek, “hiç bir zaman unutamıyorum, onların  aç olması   bizleri her zaman  rahatsız etmektedir. Çok şükür ülkemiz zengin ve istikrarlı bir ülke, istikrarımızı bozmak için ellerinden ne geliyorsa yapmak istiyorlar. Türkiye bunları gezi olaylarında gördü. Almanya açıkça müdahil oldu” dedi.

                FATSA Genç İşadamları Derneği Başkanı (FAGİAD )  Mehmet Serkan Erdik ise, “ Üyelerimizin  de katılımı ile Vekilimiz ile bir kahvaltıda buluşmak istedik. Sağolsun vekilimiz bizleri kırmadı. Bizlere gerekli desteği sağlıyor. Bizler de  sivil toplum kuruluşu olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Kendilerine bizleri kırmayarak davetimize icabet ettikleri için teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde