23 Temmuz 2024

İlköğretim Haftası Coşkulu Başladı

  • PDF

2014-2015 eğitim-öğretim sezonu başladı.
İlköğretim Haftası dolayısıyla Hükümet Konağı ve Meşebükü İlkokulu önünde tören yapıldı. 2014-2015 öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlama programı Atatürk Anıtı'nın önünde yapılan çelenk sunma töreninin ardından Meşebükü İlkokulu'nda devam etti. Törene Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, İlçe Milli E

ğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nun katılımıyla anıt önünde başladı. Anıta Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nun çelenginin sunulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Anıt önündeki çelenk sunma töreninin ardından İlköğretim Haftası kutlama programı Meşebükü İlkokulu'nda devam etti.
Müdür Ekrem Cinoğlu, günün anlam ve önemi ile ilgili yaptığı konuşmasında, “Sizleri sağlıklı ve mutlu olarak aramızda görmekten son derece memnun oldum. Yeni şeyler öğrenecek ve yaşayarak bu bilgileri pekiştireceksiniz. Bu süreçte yaşadığınız sorunları öğretmenlerinizle paylaşabilirsiniz. Her şey kendinizi tanımakla başlar bu yüzden kendinizi iyi tanıyın. Kendinize ve gücünüze güvenin ve hedeflerinizde kararlı olun. Bu anlamda yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı uğurlu olsun sizlere eğitim hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

Ders  Zili Çaldı
İlçe Milli eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu daha sonra ders zilini çalarak öğrencilerin hepsine başarılar diledi. Öğrenciler sınıflarda 2014-2015 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ders başı yapmış oldu.
Bu yıl yeni sistemle beraber okullarda öğrenci sayısında artışlar oldu. Yeni eğitim-öğretim yılının başlaması ile Fatsa Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, okulları ve sınıfları ziyaret etti ve öğrencilerin isteklerini dinledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde