23 Temmuz 2024

Ordu’da Fındık Tarımında Çocuk İşçiliğinin Sonlandırılması Projesi Fatsa Ekibi, Cinoğlu’nu Ziyaret Etti

  • PDF

ILO-ÇSGB Ordu’da Fındık Tarımında Çocuk İşçiliğinin Sonlandırılması Projesi Fatsa Ekibi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nu makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette, Mevsimlik Gezici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi (METİP) kapsamında fındık işçilerinin çocuklarına verdikleri eğitim ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Proje Eğitim Koordinatörü Levent GÜVEN, kendilerini yalnız bırakmayarak verdikleri her türlü destek ve yardım için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu’na teşekkür etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Ordu Valiliği, Ordu Büyükşehir Belediyesi, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Uluslar Arası Çalışma Örgütü (İLO) tarafından desteklenen Mevsimlik Gezici Tarım İşçilerinin Çalışma ve Sosyal Hayatlarının İyileştirilmesi Projesi (METİP) kapsamında 01 Ağustos 2014 -31 Ağustos 2014 tarihleri arasında ilçemiz Saraytepe Mahallesinde kurulan konaklama alanındaki dersliklerde öğretmenlerimizin tatillerinden fedakârlık yaparak fındık işçilerinin çocuklarının eğitim öğretim konusundaki eksikliklerini bir nebzede olsa tamamlamak için bir ay boyunca büyük özveriyle görev yaptıklarını belirtti.

 

Projeden başarılı sonuçlar almamızda öğretmenlerimizin büyük katkıları olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu,  “Projede görev alan  okul öncesi öğretmenlerimiz Funda Demir Aynacı ve Nezaket Belen’e, Sınıf öğretmenlerimiz İsmihan Gökçe ve Doğan Demirci’ye, Türkçe öğretmenimiz Fatih İstekli ve Matematik öğretmenimiz Ahmet Ekinci’ye ayrıca Proje Eğitim Koordinatörü Levent Güven ve Proje Genel Koordinatörü Gazi Eğitim Fakültesi Eğitim Bölümleri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Gürkan Gülcan’a proje kapsamında yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde