23 Temmuz 2024

“AK Parti Güçlenerek Yola Devam Edecektir”

  • PDF

Ak Parti içerisinde yaşanan değişimler hakkında açıklama yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen; “ Türkiye siyaseti için önemli adımlar atıldı” dedi.

“Bu Seçim Önemli Bir Milattır”

Bu yeni sürecin bütün milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyerek sözlerine başlayan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen; “Türk tarihinde ilk defa Cumhurbaşkanını halk seçmek suretiyle bir seçim yapıldı ve Recep Tayyip Erdoğan halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olarak tescillenmiş oldu. Bu çok önemli bir milattı. Türk siyasi tarihi açısından da çok önemlidir. Zaman içerisinde Cumhurun kendi başkanını seçmiş olmasından da ne kadar farklı bir işleyiş olacağını ne kadar farkındalıklı bir siyasi oluşum olacağını birlikte göreceğiz. Akabinde başbakanlık makamına partimizin açıkladığı Ahmet Davutoğlu getirilmiştir. Ahmet Davutoğlu çok değerli bir siyasetçidir. Aynı şekilde partimiz kendisinin yanında olmak suretiyle kendisini destekliyor. İnşallah siyasi manada da partimizin hiçbir kaybı olmadan, hatta yeni bir enerji yüklenmesi yaşayarak önümüzdeki seçimlere gireceğiz” dedi.

“AK Parti Kurumsal Bir Kimliktir”

Ak Parti kurumsal bir kimliktir ve bu hiçbir zaman değişmeyecektir diyen Sözen; “  Hepimizin lideri bellidir. Bu değişimlerle birlikte parti içerisinde yaşanacak bir huzursuzluk beklentisi içerisinde olanlar olabilir. Parti içerisinde bir kırılma yaşanacağı düşüncesi ve beklentisi içerisinde olanlar olacaktır ama biz böyle birşeyenin olacağına ihtimal vermiyoruz. Bizim için asıl olan sayın genel başkanımızın bıraktığı başbakanı sonuna kadar sahiplenip onun etrafında bu siyasi ortamı aynı şekilde devam ettirmektir. Kişilerde değişkenlikler olabilir, bizim için Ak Partinin kurumsal kimliği geçerlidir. Genel başkanımızın doğru bir tercih olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Sayın başbakanımızın da ifade ettiği gibi partimiz bir kritel koydu. Hem genel başkanlığı hem başbakan aynı kişi olma mecburiyeti var. Davutoğlu çok donanımlı bir insan. Türk siyasetine girdiği andan itibaren duygu ortamını yaşatmış, gönüllere hitap etmiş bir siyasetçi. Parti içerisinde kırılma değil aksine farklı bir enerjiyle devam edeceği kanaatindeyim. Muhalefetin beklentisi ve çabası nafiledir” dedi.

Kamuoyunda sıkça dşel getirilen tek başkanlı sistem konusuna da değinen Sözen; “ AK Parti tek başkanlı sistemi destekleyen bir parti. Bunu daha önce de dile getirmişti. Bu konuda şu an net birşey söyleyemeyiz, ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz. Demokratik ortamdan uzaklaşıp farklı bir ortama gitmiyoruz. Aynı şekilde parlemontomuz devam edecek. Cumhurbaşkanlığı belki daha aktif rol oynayacak. Tek başkanlı sistemin oluşabilmesi için herşeyden önce anayasal bir değişikliğin oluşması gerekiyor. Herkes görevi içerisinde sorunluluklarını bilir, sistem bu şekilde devam edecektir. Halkın istediği neyse o oldu diye düşünüyoruz. Seçimlerin sonucundaki kanaatler iyi değerlendirilirse ondan sonraki siyaset şekillenir” dedi.

“Hastahane İle İlgili Güzel Haberlerimiz Olacak”

İnşaatına başlanılan ve yapımı devam eden Fatsa Devlet Hastahanesinin geçici süreliğine taşınma konusu ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen; “ Hastahane konusunda yaşanan problemler çok yakın zamanda çözülecektir. Fatsa Devlet Hastahanesi ile ilgili yakın zamanda güzel haberlerimiz olacaktır” dedi.

Fatsa komuoyunda devlet hastahanesi ile ilgili bazı olumsuz haberleri duyuyorum ve bunlara kesinlikle itibar etmeyin diyen Fatih Sözen; “  Orada vinçler kurulsu, temek atıldı ve yükseliş başladı. Bundan geri dönüş olmadığını herkes zaten biliyor. Orada kiralama hususu ile başka bir hastahaneye geçme durumu vardı ve o konu biraz muallaktaydı. İnşallah önümüzdeki günlerde bu sıkıntılarda aşılacak. Bu konu ile ilgili net bir açıklama yapacağız. Bizlede hastahane ile ilgili bütün sıkıntıların takipçisiyiz. Kısa bir zaman içerisinde hastahanenin sorun olarak görülen taşınma sorunu ortadan kalkacak ve daha hızlı tamamlanacaktır” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde