03 Haziran 2024

Dr.Sami Tandoğdu Birinci Yılında Mezarı Başında Anıldı

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Solunum yetmezliği teşhisiyle tedavi gördüğü Ankara Güven Hastanesi'nde 68 yaşında bir yıl önce hayatını kaybeden 22 nci dönem CHP Ordu Milletvekili Dr.İdris Sami Tandoğdu mezarı başında sevenleri tarafından anıldı. Tandoğdu için Anma Programı Kuran’ı Kerim okunması ile başladı ve yapılan  dualarla devam etti. Sevenleri  tarafından da mezarına güller bırakıldı.

Aile adına eşi Nilgün Tandoğdu bir konuşma yaparak anma programına katılan sevenlerine teşekkür etti.   

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Osman Güngör de  yaptığı konuşmasında, "Tandoğdu, yüzü gülen vatan sevgisi çok fazla olan bir insandı. Siyaset ayrımcılığı yapmayarak bizlere bu hayatta çok şey öğretti. İnşallah hepimiz kendisini unutmayız. Kendileriyle birçok anımız oldu. Acısıyla tatlısıyla bu anıları birlikte yâd ettik. Geçen sene aramızda zamansız bir şekilde ayrılan büyüğümüze Allah'tan rahmet yakınlarına ve ailesine de sabır diliyorum" dedi.
Tandoğdu'nun anma programına, bağımsız Ordu Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’de katılarak Dr.Sami Tandoğdu’nun siyasetine, insanlığına dair bir konuşma yaptı. Tandoğdu’yu anma proğramına ailesinin yanı sıra çevre ilçelerden çok sayıda seveni ve yakını katıldı.
Anma proğramının ardından  gelenlere mezarlıkta hazır yemek dağıtıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde