23 Temmuz 2024

Çevreyolu Projesi İçin İncelemeler Başladı

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Ulaştırma Bakanlığı Yatırımlardan Sorumlu Müsteşar Yardımcısı İbrahim Çiftçi  ile birlikte, Fatsa Çevre Yolu geçiş güzergahını, Ordu Havaalanını ve Ordu çevre yolunu helikopterle havadan inceleyecekler.

Fatsa’da heyecanla beklenen Fatsa çevre yolu çalışmalarını bakanlık yetkilileriyle inceleme ve iştişarelerde bulunacaklarını belirten Ak Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener; “Yarın Yatırımlardan Sorumlu Müşteşar Yardımcımızla nasip olursa helikopter ile buradan havaalanına ineceğiz. Hem havaalanı, hem Fatsa Limanı hem de çevre yolu ile ilgili ön inceleme yapılacak ve inşallah Fatsa çevre yolunu 2015 yılı için programa aldırmaya çalışacağız.  Güzergahta beş tane tünel iki tane köprü var. Çevre yolumuz yaklaşık 28.5 km olacak. Bu projenin uygulanabilir olduğu, incelemelerden sonra onaylanacak. Çünkü güzergahda kaydırmalar olabilir. Güzergah kaydırmaları netleştikten sonra net güzergahı ilan edeceğiz.” dedi.

Çevre yolunun önemli olduğunun altını çizen Şener, Fatsa’nın öncelikterini titizlikle takip ediyor ve çözümler üretmeye gayret gösteriyoruz açıklamasında bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde