23 Temmuz 2024

Kutsal Yolculuk Hazırlıkları Sürüyor

  • PDF

Kutsal topraklara bu yıl geçen mayıs ayında Fatsa İhsaniye talebe yurdu konferans salonunda ilk seminerini yaptıktan sonra büyük Karadeniz Kafilesi seminerine katılmak üzere İhsaniye talebe yurdunun önünden sabah 08.00 de toplu şekilde otobüsle samsuna hareket etti.

Beraber hatıra fotoğrafları da çektiren hacı adayları oldukça sevinçli ve heyecanlı oldukları dikkat çekti.

Kafile başkanı Mahmut KESKİN nezaretinde Samsuna giden hacı adaylarının semineri gün boyu devam etti.

Seminerde; Haccın fazileti ve manevi hazırlık,Mekke-i Mükerreme, ihram ve hac günleri 3-Medine-i Münevvere, Hacda Sağlık ve Aşı, Yol Takvimi ve teknik Malumat gibi konular işlenecek.

Konularında seminer aldıktan sonra gerekli hazırlıklarını tamamlayacak olan hacılarımız 01 EYLÜL 2014 tarihinde Samsun Çarşamba hava limanından hareket ederek bu yıl Türkiye’den ilk olarak kutsal topraklara Medine-i Münevvere ye ayak basan kafile olacaklardır.

Şirket adına bölge sorumlusu Süleyman YILMAZ hocamız Gazetemize yapmış olduğu açıklamalarında; “  Bu yıl Hizmet Turizim olarak Normal Tip (Ekonomik)olarak götürdüğümüz hacılarımıza TÜRSAB ve Diyanet İşleri Başkanlığının belirlediği standartların çok üstünde.Medine-i Münevvere de Royal İman (5 yıldızlı) Mekke-i Mükerreme de El Arak(5 yıldızlı) otellerinde kalacaklardır.  Oysa normal tip hacılar için belirlenen standartlar 3 ile 7 km mesafede hac binaları iken son derece konforlu 5 yıldızlı 1.7 km mesafede hacılarımıza hizmet vereceğiz. Ayrıca Hizmet Turizim olarak en hassas olduğumuz konulardan bir tanesi de hacılarımıza damak tadımıza uygun Türk aşçılarının denetiminde günlük taze kesim helal et ikram ediyoruz. Asla yemeklerimizde şoklanmış ithal et kullanmıyoruz.İsminde anlaşıldığı gibi Hizmet Turizim olarak tam hizmet tam ibadet çizgisinden taviz vermeden sahasında uzman hocalarımızla vazifeleri en güzel şekilde icra ediyoruz.Hacılarımıza Türkiye’nin en büyük hac ve umre organizasyonu yapan hizmet turizim Kalitesi ile yaklaşık 38 gün kutsal topraklarda dolu dolu ibadetlerini yaptırarak inşallah tekrar ailelerine kavuşturmayı temenni ediyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde