22 Temmuz 2024

Emre Eser Asker Oldu

  • PDF

Yeni Haber Gazetesi yazı işleri müdürü Emre Eser askere gidiyor.

Kısa dönem er olarak askere gidecek olan Emre Eser, bu gün  Kastamonu iline giderek acemi  birliğine teslim olacak.

Kısa dönem jandarma  er olarak Kastamonu ilinde başlayacak olan askerlik görevi, 40 gün sonra Elazığ il jandarma alay komutanlığında devam edecek.

6 ay sürecek olan askerlik görevi  süresince  köşe yazılarına devam edecek olan Emre Eser “kısa süreliğine de olsa işimden ve memleketimden ayrı kalmak beni üzecektir. Ancak vatani görevimi yapmak  bana mutluluk verecektir. Zaten askerlik görevim kısa dönem olacak. Tüm okuyucularımıza ve değerli hemşerilerime sağlıklı günler diliyorum. Fırsat buldukça gazetemdeki  köşe yazılarıma devam edeceğim.” dedi.

Veda yemeği verdi

Vatani görevini yapmaya hazırlanan Emre Eser için meslektaşlarını bir araya getiren TRT Fatsa Muhabiri Muharrem Göç, Yassıtaş mahallesindeki evinde bir akşam yemeğinde  gazetecileri buluşturdu.

CHP Belediye Meclis Üyesi ve gazetemiz köşe yazarı Erol Yerebasmaz, Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün, Latif Öklük, İhlas Haber Ajansı Fatsa Muhabiri Ahmet Altay, Gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser, Kalamaki Tur sahibi İsmail Güvenkaya, Migros Marketler Karadeniz Bölgesi Kalite Uzmanı Volkan Eser, ev sahipliği görevi yapan Zafer Göç, Güneş  Gazetesi Personeli Okan Karaca, Belediye personeli Taner Şen ve Ufuk Kavak’in katıldığı veda yemeğinde hoş sohbetler yapılarak, askerlik görevini ifa edenler in anıları ile neşeli  bir akşam geçirildi.

Yassıtaş Köyündeki evinde meslektaşlarını biraraya getiren Muharrem Göç; “Sayın arkadaşlar sevgili kardeşimiz Emre ve Okan beyin askere gitmesi vesilesiyle birlikteyiz, Hem Emre’ye ve Okan’a veda yemeği niteliğiyle hem de bir araya gelmemiz sebebiyle katılımınızdan dolayı çok mutlu oldum. Emre’ye ve Okan’a hayırlı teskereler diliyorum.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde