21 Mayıs 2024

Fatsa Belediyesporda Yeni Yönetim Kurma Çalışmaları Başladı

  • PDF

Fatsasporun eski futbolcuları ve yöneticileri, İşadamı Alparslan KÜÇÜKALİ öncülüğünde düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.

Şuanda Kayyumda olan Fatsa Belediyespor’un önümüzde ki sezonda nasıl bir plan dahilinde hareket etmesi gerektiği konusunda fikir alışverişi yapılan programda; yeni bir yönetim kurulması hususunda beyin fırtınası gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Alparslan KÜÇÜKALİ; “Buraya eski futbolcular olarak üzerimize düşen bir vazifeyi sizlere anlatmak üzere biraraya geldik. Bizim yaklaşık 1 aydan beri, geçen senede yönetimin içerisinde bulunan Ahmet CANBAZ’la birlikte Fatsa Belediyesporun düştüğü durumla ilgili bazı fikir alışverişimiz oldu. Bu çabamız ve gayretimizin dahada artarak büyüyeceğini düşünüyorum . Yönetim yapma bazında profesyonel olarak futboldan anlayan sizlerinde fikirlerinizi ve desteklerinizi almadan bu oluşumun içine girmem mümkün değildi. Bu kahvaltı programını da bu sebeble düzenlemiş olduk. Eğer burada bu düşünülen olaya sizlerinde maddi veya manevi desteği olursa, yeni yapılacak olan yönetimin içerisinde bende olmak isteyeceğim. Burada sizlerin düşünceleri benim için çok önemli. Bir karar vererek kendi öz çocuklarımızdan olmak kaydıyla, ilk hedefimizin ligden düşmemek üzere yeniden şekillenen Fatsa Belediyespor yönetimiyle birdahaki sezona hazırlanmaktır” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde