21 Mayıs 2024

VALİ BALKANLIOĞLU FAGİAD’I ZİYARET ETTİ

  • PDF
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/fatsayenihaber/public_html/ckfinder/userfiles/images/fagıad13_08_2014.JPG

 

Fatsa Genç İş Adamları Derneği’ni  (FAGİAD)  ziyaret eden  Vali Balkanlıoğlu, FAGİAD Başkanı Erdik  ve yönetim kurulu üyeleri  İsmail Güvenkaya, Hakan Özgen, Mehmet Akif Mutlu, Hüseyin Karataş, Erdem Aydın, Doğan Pehlivan   tarafından karşılandı.

Vali Balkanlıoğlu, ‘FAGİAD  yönetimi göreve başladığımda  beni  ziyaretime gelmişlerdi. Bende iadeyi ziyarette bulundum,  ziyaret amacı  budur ‘dedi   

Vali Balkanlıoğlu, ziyaret sırasında FAGİAD üyelerine de bazı tavsiyelerde bulunarak  ‘ Fatsa için gereksinim duyulacak şeyleri birlikte keşfedeceğiz. Sizler aklı başın da,  düşünebilen, dünya  görmüş insanlarsınız.   Birlikte düşüneceğiz, birlikte başaracağız. Projelerimizi yapacağız, bürokraside geçiştirilen bir uygulama varsa yaptığımız işte doğruysa  ona da derhal müdahale edelim.  Yani efendim şu şöyle olursa daha iyi olur,  bunu başka yerde de söylemiştim. Birileri bizim adımıza düşünsün ve yapsın. Bu işler zor.  Yani bizim bi sahibimiz olmalı. Tekrar  söylüyorum Fatsa için gerekli görülen  şeyleri birlikte keşfedeceğiz’ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde