21 Mayıs 2024

İSRAİL'İN GAZZE VAHŞETİNİ PROTESTO YÜRÜYÜŞÜ

  • PDF

Ordu'da onlarca vatandaş, İsrail'in Gazze'ye uyguladığı vahşete dur demek için protesto yürüyüşü yaptı.
Anadolu Gençlik Derneği Ordu Şubesi (AGD), İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıyı protesto etmek için ellerine aldıkları Filistin bayraklarıyla İmam Hatip Lisesi Camii önüne kadar sloganlar atarak yürüyüş gerçekleştirdi. Gerçekleştirilen yürüyüşe genci, yaşlısı, kadını, erkeği birçok vatandaş katıldı. Gazze'ye yapılan saldırıyı protesto eden vatandaşlar 'Zalimler için yaşasın cehennem', 'Türkiye uyuma kardeşine sahip çık' ve 'Vur vur Hamas vur, İsrail'e vur' sloganları eşliğinde İmam Hatip Camii önüne kadar yürüdü.
İmam Hatip Camii önünde basın açıklaması yapan Anadolu Gençlik Derneği Ordu Şubesi Başkanı Ahmet Rauf Kutlutaş, yaşanan bu insanlık dışı vahşetin bir an önce bitmesini istedi. Gazze'de ölen Müslüman sayısının 2 bini, yaralı sayısının da 10 bini geçtiğini belirten Kutlutaş, "Kurulduğu günden bu zamana işgali ve vahşeti politik bir tarz haline getirmiş olan küresel terör örgütü İsrail'i kınama, lanetleme ve gösterilerden ötürü en ufak bir endişeye kapılmadığını ve de en küçük bir geri adım atmadığı açıktır. Artık İsrail'e dur demenin zamanıdır" dedi.
Uluslararası kuruluşların İsrail'e yaptırım uygulamayacağını vurgulayan Kutlutaş, "Küresel terör örgütü İsrail'i kısa vadede durdurmanın yolu başta Türkiye olmak üzere tüm İslam ülkelerinin uygulayacağı yaptırımlardan geçmektedir" diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde