21 Mayıs 2024

Çelebi; “Hükümet Çevre Katliamı Yapıyor”

  • PDF

Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Doğan Çelebi yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimi ve Ordu’nun çöp probleminin çözümü aşamasında tahsis edilen çöp alanı ile ilgili bir toplantı düzenleyerek basın açıklamasında bulundu.

“ Bu Nasıl Bir Doğa Anlayışı”

Sözlerine Çöp depolarının artık Fatsa’nın yakınına geldiğini belirterek başlayan Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Doğan Çelebi; “Biliyorsunuz yıllardır tartışılan Ordu’nun çöp alanı meselesi yeni bir boyut kazanmış durumda. Dün milletvekillerimiz ile bayramlaşma merasimini gerçekleştirirken bir olaya şahit olduk. Gürgentepe ile Işıktepe arasında çok önemli bir mesire alanında kadınlar böğürtlen topluyorlardı. Bu kadar değerli ürünler orada kendi doğal ortamlarında yetişiyorlar. Bir çok meyvenin yanı sıra arıcıların konaklama yatağı olan bir yer. On beşe yakın su gözü bulanan ve diğer köylerinde su ihtiyaçlarını karşılayan bir alan. Güzel manzarası olan ve sportif faaliyetler için kullanıma uygun bir bölge. Burası konum itibari ile çöp alanına tahsis edilemeyecek kadar değerli bir arazi ben yaptım oldu mantığıyla çöp alanı tahsis ediliyor. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak bu olaya nereye kadar karşı durabilirsek, karşısında olacağız. Bu olayın takipçisi olduğumuzu Fatsa kamuoyuna duyurmak istiyoruz ve Fatsa halkının  bekliyoruz.  Bu kadar büyük çevre katliamı olamaz. Hükümet bu katliamın altına imza atmamalı. Mutlaka bunun başka yolları vardır. Maliyet olarak da büyük rakamlar tutuyor. Ordu’nun çöpü kalkacak ve Gürgentepe’ye aktarılacak. Bu nasıl bir dağa anlayışıdır” dedi.

“Seçim Çalışmalarında Orantısız Güç Kullanılıyor”

Yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, seçim çalışması yapan adayların orantısız güç kullandığına dikkat çeken çelebi “Biliyorsunuz  seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Seçim çalışmalarında herkesin de bildiği gibi eşitsizlik ve adaletsizlik hat safhadadır. Orantısız bir güçle, şahsi olarak kendi gayretleri ile mücadele eden üç tane aday var. Birisi devletin gücünü bütün ağırlığıyla kullanırken, diğer iki adayda sadece kendi olanaklarıyla seçim çalışmalarını gerçekleştirmeye çalışıyorlar. Bu adaletsizlik umarım halkımız tarafından teşhis edilir ve vicdanlarında oluşacak bu rahatsızlık seçim sandıklarında vicdanlarını rahat ettirecek bir sonuca ulaştırır” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde