21 Mayıs 2024

Fatsa İlçe Emniyet Müdürü ÖZTÜRK, “Fatsa’da Kalıcı Olma Taraftarıyım”

  • PDF

Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğüne atanan İbrahim Etem Öztürk göreve başladı. 

Görev yaptığım her yerde farklı güzelliklerle karşılaştım ve güzel insanlar tanıdım diyerek sözlerine başlayan Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk; “ Fatsa büyüklük ve imkan açısından daha elverişli bir kent. Kumru, Gölköy ve Perşembe de görev yaptım. Buralar nüfusu az olan yerler olduğu için ilişkiler sıcak ve samimi oluyordu. İnsanlarla samimi ilişkiler kurduk. Halkla iç içe olmayı seven bir insanım. Esnaflar ile sohbet eder, anlık sorun ve sıkıntılarını dinlerim” dedi.

“Kalıcı Olmak Taraftarıyım”

Kişisel veya mesleki yönden problem arz eden bir konu olmadığı taktirde Fatsa’daki görevinde kalıcı olacağını belirten Öztürk; “ Ben kalıcılık taraftarıyım. Bir yeri bir şekilde sahiplendiğiniz zaman ve iyi tanıdığınız zaman daha başarılı görev yapma imkanına sahip olunuyor. Bu nedenle önlenemeyen bir sonuç oluşmadığı taktirde Fatsa’daki görevime devam etme isteği içerisindeyim” dedi.

“ Önemli Olan Suç İşlenmeden Önlemek”

Şu an bölgeyi tanıma aşamasında olduğunu belirten Öztürk; “Fatsa ile ilgili suç analiz raporları geliyor ve şuan incelemeler yapıyorum. Bunlar ile ilgili önlenebilir suçların neler olduğunu ve neler yapılabileceğinin analizini yapacağız. Hangi zaman dilimlerinde hangi bölgelerde daha fazla suç işlendiğinin tespitini yapıp çözüm yollarına gideceğiz. Önemli olan suç işlenmeden önleyebilmektir. Fatsa’da trafik ile ilgili ciddi problemler var. Trafik ile ilgilenen birimler de ekstra bir talep olup olmadığını sordu ve geçmiş dönemlerde uygulanan uygulamaların devam edeceğini,  ihtiyaç durumunda ekstra uygulamalar yapılacağını bildirdim. Geçmiş dönemlerde de şehir içi ile ilgili trafik ve park sorunun olduğunu biliyorum. Yolların çok dar olmasından ve vatandaşların yol kenarlarına araç park etmelerinden kaynaklı sorunlar oluşabiliyor. İlerleyen zamanlar da bu konu ile ilgili de çalışmalarımız olacaktır. Vatandaşları bilgilendirerek karşılıklı yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bu sorunların çözüleceğine inanıyorum. Hizmet vermek için buradayız ve kanunlar çerçevesinde halkın güvenliği ve huzuru için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız. Bizim mesleğimiz insanların hatalı yönlerine dokunmak ile alakalı. Bunu en güzel çerçeve ile başarmaya çalışacağız” dedi.

“Kitap Okumanızı Öneriyorum”

Kitap okumayı çok sevdiğini de belirten Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk; “ Fatsa halkına yediden yetmişe kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Çünkü okuyan bir toplum daha bilinçli olur ve her soruna daha güzel bir çerçeveden yaklaşır” diyerek sözlerine son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde