21 Mayıs 2024

“Ekmeleddin İhsanoğlu Yarın Ordu’da”

  • PDF

Prf. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu seçim gezileri kapsamında 7 ağustos Perşembe günü Ordu’da olacak .

İhsanoğlu’nun Ordu ziyaretini düzenlediği basın toplantısı ile duyuran Fatsa Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Doğan Çelebi; “ Adayımız Prf. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu Perşembe günü Ordu’yu ziyaret edecek ve onun öncesinde İhsanoğlu’nu destekleyen siyasi partiler bir araya gelerek bir durum değerlendirmesi toplantısı yapacaklardır. 6 Mayıs Çarşamba günü saat 17.00 ile 19.00 arasında Kültür Sarayında bu toplantıyı gerçekleştireceğiz. Ben bu toplantıya ilgi gösterilmesini bekliyorum. İnanıyorum ki Fatsa halkı kamuoyunda dolaşan olumsuz söylentilerin tamamen gerçekdışı ve haksız söylemler olduğunu göreceklerdir. Biz herhangi bir partiye genel başkan seçmiyoruz, biz Türkiye’nin hepsini kucaklayacak bir Cumhurbaşkanı seçiyoruz” dedi.

Samsun programının ardından Ordu'ya gelecek olan Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ilk olarak saat 15.30'da Ünyelilerle buluşacak. İhsanoğlu'nun ikinci durağı ise saat 16.30'da Fatsa ilçesinde olacak. 
Burada vatandaşlara seslenecek olan İhsanoğlu, saat 17.30'da da Atatürk Anıtı Tören Alanı'nda Altınordu halkıyla buluşacak. 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimleri için tüm Ordululardan destek isteyecek olan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 8 Ağustos'taki durağı Manisa Soma ve 9 Ağustos'taki durağı ise İstanbul olacak.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde