21 Mayıs 2024

GEZER “ MUHTARLAR DERNEĞİNİN TAŞINMASI KARARI YANLIŞ”

  • PDF

Muhtarlar Derneğinin Hükümet Konağından taşınması husunda açıklama yapan Yukarıardıç Köyü Muhtarı Yılmaz Gezer, verilen kararın doğru bir karar olmadığına dikkat çekerek Muhtarlar Derneği yönetimine tepki gösterdi.

O bina yapıldığından beri Muhtarlar Derneği oradaydı şimdi ne olduda çıkarıldı diyen Muhtar Yılmaz Gezer; “ Tapuya lazımdı dendi ama ben buna inanmıyorum. Bizim üst amirimiz kaymakamdır, bizim kaymakamlıkla birlikte çalışmalıyız. Büyükşehir olduktan sonra köyler ortadan kalktı. Artık üst amirimiz olan kaymakamdan su, elektrik gibi birçok ihtiyaçlarımızı artık isteyemiyoruz, orayla tek bağlantı Sosyal Yardımlaşma Vakfı bu nedenle kaymakamlıkta artık muhtarlar derneğinin işi olmadığı düşünülerek binadan çıkarılmış olabilirler. Ancak Muhtarlar Derneği Başkanlığı binadan çıkmamak için siyasilerden yardım istemişler. Bu durum bana göre çok yanlış olmuş. Siyasilerden kaymakamlığa baskıda bulunulması şık olmamış. Bu bir muhtar olarak beni üzdü” dedi.

“ Enver Yılmaz’ın Ofisinin Altında Büro Tutalım”

Dernek yönetiminin genel kurul kararı olmadan yeni bir büro tutmasının yasal olmayacağına dikkat çeken Gezer; “  yönetim  kurul kararı olmadan büroyu tutmuş. Bende onlara ‘Biz 79 muhtar olarak belediyenin 79 köprüsüyüz. Belediyeler seçim kazanmak için bizim köprülerimizden geçmek zorunda. Hiçbir belediye sizin yolunuz var mı diye sormaz, biz isteriz. Büyükşehir olmamız konusunda şuanda durum sıkıntılı ama ileride belki iyi olacak. Ben büyükşehir belediyesine teşekkür ediyorum bizi her hafta Ordu’ya gitmekten kurtardı. Çünkü Sayın Enver Yılmaz her Salı günü Fatsa’da olacak. Burada vatandaşların, bizlerin isteklerini dinlemek için bulunuyor. Mahallelerin derdini de bizlerden muhtarlardan dinleyecek. Derneğimiz muhtarlardan 50 TL aidat alıyor, 79 muhtar var 3950 TL gibi bir para toplanıyor. Ben istedim ki bizler 100 TL aidat verelim daha çok para toplansın ve Enver Yılmaz’ın ofisinin altında bir büro tutalım. Böylelikle belediye başkanımıza yakın oluruz, her fırsatta istediklerimizi söyleyebileceğimiz ortam kurulmuş olur. Ben yine buradan sizlerin aracılığınızla dernek yönetimine sesleniyorum bizler muhtarlar olarak 100 TL aidat verelim ve Enver Yılmaz’ın ofisinin altında ya da üstünde yeni bir büro tutalım. Bütün muhtar arkadaşlarımın 100 TL aidatı vereceğine inanıyorum vermezlerse paranın kalan bölümünü ben tamamlamaya razıyım” dedi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde