21 Mayıs 2024

“Fatsa Belediyespor Güçlü ve İstekli Bir Yönetimle Tekrardan Şahlanacaktır”

  • PDF

Fatsa Belediye Spora, Fatsa Sulh Hukuk Mahkemesi tarafından Kayyum olarak atanan Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil BEKYÜREK; Fatsa Belediyespor’un bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmeye devam edeceğinin müjdesini  gazetemiz aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

Gazetemizi ziyareti sırasında, Yeni Haber Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Emre ESER’in sorularına cevaplandıran Halil BEKYÜREK, 1,2 ay içerisinde Fatsa Belediyespor’da yeni bir yönetimin oluşturulacağını ve önümüzdeki sezon bu yönetimin şampiyonluk için mücadele vereceğini söyledi.

“1 ay içerisinde yeni yönetim oluşacaktır”

Fatsa Belediyespor geniş kitleleri bir araya toplayabilen büyük bir kulüptür diyen Halil BEKYÜREK; “ Fatsalı iş adamlarımızdan bir tanesi Bölgesel Amatör Lige katılmak üzere 25 milyarlık teminatı yatırdı. Bundan sonraki süreçte yeni bir yönetim oluşturulacak. Bu süreç 1,2 ay içerisinde tamamlacaktır diye düşünmekteyim. Fatsa Belediyespor yeni bir kadrolaşma ile önümüzdeki sezona başlayacaktır. Fatsa Belediyespor tesisleri ve geçmişiyle çok büyük bir kulüptür. Bu takımın kapanması yada devredilmesi bizleri çok üzerdi. Fatsa halkı bu takımı çok sahipleniyor. Bizlerde bu takımın herzaman arkasında duracağız. Fatsa Belediyespor  güçlü ve istekli bir yönetimle tekrardan şahlanacaktır” dedi.

“Takımın ismi değişmeyecek”

Fatsa Belediyespor isminin değişmeyeceğinide ifade eden Halil BEKYÜREK; “ Yeni oluşturulacak yönetim Fatsa kamuoyu’nun tanıdığı kişilerden oluşacaktır. Ayrıca takımın ismi Fatsa Belediyespor olarak kalacaktır. Fatsa halkının ve Fatsa Belediyesporlu taraftarların gönlü rahat olsun. Güçlü ve istekli bir yönetimle takımımız bu yıl BAL’da mücadelesine vargücüyle devam edecektir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde