21 Mayıs 2024

Mert Kayıkçıoğlu ‘’Lütuf Mucize’’ ile geliyor

  • PDF

Çocukluğundan bu yana müzikle iç içe büyüdü. Müzik onun hayatının vazgeçilmezi oldu. Bir çok sanatçı ile birlikte çalıştı. Artık bu işte bir seviyeye geldiğine inanan Mert Kayıkçıoğlu çok değerli sanatçı dostlarının, büyüklerinin de desteğini de alarak çalışmalarına başladı. Söz ve Müziği kendisine ait olan ‘’Lütuf Mucize’’ Şarkısın da, çok ünlü sanatçı Yıldız Tilbe ile Düet yaptı.

Film gibi Klip Çekti

 ‘’Lütuf Mucize’’ şarkısına Film gibi Klip çektiklerini söyleyen Mert Kayıkçıoğlu ‘’Gerçekten bu şarkımızın Klibide çok güzel oldu. Klibimizin Yönetmenliğini Mustafa Eğriboz yaparken, Görüntü Yönetmenliğini Melih Özbay yaptı. İşlerinde en iyiler . Klibin setinde 25 kişi görev aldı. Ben hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Klibimiz şuan montajlanıyor. En kısa zamanda başta Kral TV olmak kaydıyla çok sayıda müzik kanalında ve tüm dijital platformlarda yayınlanacaktır.’’ dedi.

 Yıldız Tilbe’den tam destek

 Söz ve Müziği Mert Kayıkçıoğlu’na ait ‘’Lütuf Mucize’’ şarkısının Türkiye'ye damgasını vuracağını söyleyen Sevilen Sanatçı Yıldız Tilbe : ’’ Mert’in ruhunu çok seviyorum. Şarkıları dinledim. Çok beğendim. Gerçekten çok duygulu bir melodi anlayışı var. Sözleri de öyle. Merakla bekliyorum. Başarılı olmasını diliyorum. Başarılı olacağına da inanıyorum.’’ diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde