17 Mayıs 2024

ORDU MİLLİ İRADE PLATFORMU’NDAN ERDOĞAN'A TAM DESTEK

  • PDF

Ordu Milli İrade Platformu, cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vereceklerini açıkladı.
Memur-Sen, Genç Memur-Sen ve Haber-İş Sendikaları, İlim Yayma Cemiyeti ve Ordu İmam-Hatip Lisesi Mezunları Ve Mensupları Derneği (ORİMDER) kuruluşlarının oluşturduğu Milli İrade Platformu, Şadırvan mevkiinde 12. Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili açıklama yaptı.
Memur-Sen Ordu Kadın Kolları Başkanı Yasemin Yurdabakan’ın yaptığı açıklamada, Milli İrade Platformu olarak bir Cumhurbaşkanında olması gereken nitelikleri belirtildi. Yurdabakan yaptığı açıklamada, "12. Cumhurbaşkanı Türkiye Cumhuriyeti'nin lideri olacaktır. Türkiye gelecek vizyonunu uygun olarak lider cumhurbaşkanı profiliyle, medeniyetin ihyası ve yeniden büyük Türkiye inşası sürecini hızlandırmalıdır. Türkiye'nin ihtiyaç duyduğu lider cumhurbaşkanının anayasa da yazılanlar dışında vasıflara sahip olması gerekir" dedi.

“MİLLETİN ADAMINI DESTEKLİYORUZ”
Yasemin Yurdabakan, Cumhurbaşkanı Adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yıllardır gerçekleştirdiği değişimlere vurgu yaparak açıklamasına şöyle devam etti:
“Türkiye'nin bu dönüşüm hikayesi, reformist sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin deşifresine ve tasfiyesine öncülük eden siyasi hareketin liderliğini yapan, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı diplomasinin sahte nezaketine sığınmadan tepki verebilen, İsrail Devlet Başkanına 'one minute', 30 yıl terör estiren örgüte 'silahı bırak' diyebilen, çözüm sürecini sahiplenen 'milletin adamı' Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde