17 Mayıs 2024

Yeni Haber Gazetesi 29. Yaşını Kutladı

  • PDF

Fatsa Yeni Haber Gazetesi kuruluşunun 29. Yılını, düzenlediği iftar yemeğiyle kutladı.

Kuruluşunun 29. yıldönümünü kutlayan Fatsa Yeni Haber Gazetesi’nin Bolaman Yıldız Apart’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine; Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Fatsa Belediye Basın Halkla İlişkiler Müdürü Mesut Ergün, gazetemiz köşe yazarları Erol Yerebasmaz, TRT Fatsa Muhabiri Muharrem Göç, Fatsa İHA Muhabiri Ahmet Altay, Yeni Haber Gazetesi ailesi ve çalışanları ile birlikte çok sayıda davetli katıldı.

Yeni Haber Gazetesinin 29. Yılını kutluyorum diyerek sözlerine başlayan Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş; “ Yeni Haber Gazetesine 29 yıldan sonra nice 29 yıllar temenni ediyorum. Yaptıkları güzel, doğru ve tarafsız haberlerinden dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki yayın hayatında da yaptıkları haberlerle büyüyerek Fatsa’mıza katkı sağlayacağına eminim” dedi.

Yeni Haber Gazetesi olarak doğru, objektif ve dürüst haberciliği  ilke edindiklerini ifade eden Fatsa Yeni Haber Gazetesi Sahibi Yavuz Selim Eser; “1986 yılında başlayan serüven büyük emekler ile bugüne kadar geldi. Çok önemli bir günün heyecanını yaşıyoruz. Bu anlamlı ve güzel gecede bizimle birlikte olduğunuz için teşekkürlerimi sunuyorum. Okuyucularımızdan aldığımız güçle günden güne gelişerek, yayın hayatımızı devam ettiriyoruz. Yeni Haber Gazetesi olarak nice 29 yıllar geçirmek dileğiyle” dedi.

İftar yemeğinin ardından pasta kesimi yapılarak, dilek fenerleri uçuruldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde