21 Mayıs 2024

“Ülkemizin geleceği adına en doğru tercih Ekmeleddin İhsanoğludur”

  • PDF

Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal UYGUN, cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendirdi ve ortak aday Ekmeleddin İhsanoğlu’nun bu seçimi kazanacağına vurgu yaptı.

Ekmeleddin İhsanoğlu’nu Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklandığında kimsenin tanımadığını belirten Şakir Cemal UYGUN, “önümüzdeki süreç içerisinde adayımızın tanıtılarak, fikirleri ve geleceğe bakış açısı herkes tarafından benimsenecektir. Ülkemizin aydınlık yarınlarını hep birlikte inşa etmek istiyorsak, ortak adayımız Ekmeleddin beyi desteklememiz şarttır” dedi.

Ekmeleddin İhsanoğlu çok bilgili ve donanımlı bir insan ve herşeyden önce bir bilim insanıdır diyen UYGUN; “ Ekmeleddin İhsanoğluna dinci, şeriatçı denilerek birtakım çamur atılmak isteniyor.  Biz zaten dine uzak insanlar değiliz ki. Ülkemizin %99’u müslamanlardan oluşuyor. O yüzden biz adayımızın arkasındayız ve  bu ortak adayın doğru bir tercih olduğunu düşünüyoruz. İhsanoğlunun’da kazanacağından eminiz. Herkesi önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekmeleddin İhsanoğluna destek vermeye davet ediyorum. Ülkemizin geleceği adına en doğru tercihin ortak adayımız olan İhsanoğlu olacağından şüphemiz yoktur” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde