21 Mayıs 2024

Fatsa Genç İş Adamlarından Vali Balkanlıoğlu’na Ziyaret

  • PDF

Fatsa Genç İşadamları Derneği (FAGİAD)  Başkan  Mehmet Serkan Erdik ve beraberinde yönetim kurulu üyeleri  Hakan Özgen, Hüseyin Karataş, İsmail Güvenkaya, Mehmet Akif Mutlu ve Hüseyin Arıca  Vali Balkanlıoğlu’na yeni göreve başlaması nedeniyle  hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette  Fagiad’ın çalışmaları hakkında Vali Balkanlıoğlu’na bilgi veren başkan Erdik, “Fagiad olarak  onuncu kez  girişimcilik kursu açtıklarını ve üç yüzün üzerinde genç girişimciye  belgelerini vererek bunlardan hibe destekler ile 70 civarında üyemizi iş sahibi yaptık.  Bu işleri çevre ilçelerimiz ile koordineli bir şekilde yürütüyoruz, çalışmalarımız bundan sonrada artarak devam edecektir”dedi.

Vali İrfan Balkanlıoğlu’da “Ordu’nun yöre olarak ekonomisinin fındığa dayalı olduğu, eğer fındık varsa ve iyi para etmişse herkesin yüzü gülüyor. Yoksa ve para etmemişse herkes üzgün. Şimdi maalesef üst kotlarda fındık yok, üretici kara kara düşünüyor. Bunun için fındığa alternatif bir şeyler bulunması lazım. Gelir gelmez  yaylaları gezdim. Çok güzel yerler. Bu nedenle bize düşen Ordu sanayisini istihdamını çeşitlendirebilir miyiz? Farklı alternatifler bulunabilirmi?  Tabi birde  açılacak olan Ordu Giresun havaalanı Türkiye’de ve dünyada örnek olacak. Orduluların  beklentisi bir an önce bitirilerek hizmete girmesider. Birde Karadeniz Akdeniz yolunun yapılması hem de havaalanının açılmasıyla turizm gibi, ticaret gibi geçim alternatiflerinin çoğalması yönünde  bölgemizde büyük beklentiler var”dedi.

Vali Balkanlıoğlu Fagiad yöneticilerine gerek faaliyetlerinden  gerekse  ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde