21 Mayıs 2024

Fatsa'da 11 Ayda 4 Emniyet Müdürü Değişti

  • PDF

Fatsa ilçesinde, 11 ayda 4'üncü kez emniyet müdürü değişti.

Fatsa Emniyet Müdürü Muharrem Elmas, Ordu Emniyet Müdürlüğü Evrak Arşiv Şube Müdürü olarak atanırken, Fatsa’ya da Gölköy Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk atandı.
Yaklaşık üç aydır Fatsa İlçe Emniyet Müdürlüğü görevini sürdüren Muharrem Elmas, tekrar Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne tayin edildi.

Müdür Elmas, "Benden önce görev yapan arkadaş mahkeme kararı ile geri döndüğü için merkeze buraya da bir müdür atanması gerekiyordu. Dolayısıyla ben atandım. Atanırken de zaten yaz dönemi için geçici olarak geldiğimi söylemiştim ve buda makam tarafından kabul edilmişti. Benim için bu atama sürpriz olamadı. Çünkü ben şark ataması ile gelen bir müdürdüm. Bunun dışında Fatsa’ya uzak bir yerde ikametgah ediyorum ve geliş gidişler konusunda zorluk yaşıyordum. Her iki tarafa da hayırlı olsun diyorum. Yeni gelen Müdür tecrübeli bir arkadaş ve Fatsa için en iyisini yapacağından hiç kuşkumuz yok. Ordu’da daha önce yaptığım görevime Şube Müdürü olarak devam edeceğim.

Burada bulunduğum süre içinde görevimi en iyi şekilde yaptığımı düşünüyorum.  Son dönemlerde Fatsa da ardı ardına olan Emniyet Müdürü değişiminden halkımız tedirgin olmasın. Altında farklı şeyler ya da herhangi bir başarısızlık yatmıyor. Sadece bir düzenin oturtulamamasından ibarettir.  Fatsa ve Fatsalılar ile olan gönül bağım her zaman devam edecektir” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde