17 Mayıs 2024

Deniz Harp Okulu Mezunlarına Müjde

  • PDF

Fatsa Deniz Bilimleri Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimi için Deniz Harp Okulu mezunlarının müracaatlarının da kabul edilmeye başlandığı bildirildi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Deniz Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmet Balık, “Özellikle Sahil Güvenlik Komutanlığı'nda çalışan deniz harp okulu mezunu askeri personelin fakültemizde yüksek lisans yapmak yönünde önemli talepleri vardı. Fakülte yönetimi olarak bu taleplere cevap vermek istedik. Bu amaçla fakültemiz Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisans yapabilecekler arasına Deniz Harp Okulu Mezunları'nın da dahil edilmesi yönündeki değişiklik teklifimizi üniversitemiz senatosuna sunduk. Senatoda kabul edilen değişikliğe göre bundan böyle deniz harp okulu mezunları da fakültemiz Balıkçılık Teknolojisi Mühendisliği Bölümü’nde yüksek lisans yapabilecekler” dedi.
Dekan İsmet Balık, "Ağustos döneminde 16 öğrenci alınacak. Müracaatlar 25-29 Ağustos 2014 tarihleri arasında Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne şahsen ya da posta ile yapılabilecek" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde