17 Mayıs 2024

Aybastı İlçesi Karamanlı Mahallesinde geleneksel iftar programı düzenlendi

  • PDF

Aybastı ilçemiz Karamanlı mahallesinde, mahalle muhtarı Salih Elverdi öncülüğünde geleneksel hale gelen iftar programının 5.si düzenlendi.

Karamanlı mahallesinde, Ramazan ayının 15. günü iftar programı geleneğinin 5.si, 12 Temmuz Cumartesi akşamı Aybastı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlendi. Erkekler için bahçeye masalar konulurken bayanlar da okul yemekhanesinde ağırlandı. İftar öncesi imamlar tarafından Kur'ân-ı Kerim okundu ve ardından dua yapıldı.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ve çok sayıda davetlinin katıldığı iftar yemeğine 300'ün üzerinde bir katılım oldu.

İftar yemeğinin ardından Karamanlı mahallesi muhtarı Salih Elverdi, bir teşekkür konuşması yaptı. Ardından da Belediye Başkanı İzzet Gündoğar bir konuşma yaptı. İzzet Gündoğar konuşmasında; "Bizi bu akşam burada ağırlayan ve bizi burada bir araya getiren Karamanlı Mahallesi muhtarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim. Birlik ve beraberliğimizi gösteren çok güzel bir tablo var bu akşam. Hepinize katılımlarınızdan dolayı teşekkür ederim." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından  program sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde