17 Mayıs 2024

ANKARA KUMRULULAR DERNEĞİ İFTAR

  • PDF

Milletvekilleri Mustafa HAMARAT ve İhsan ŞENER Ankara’da  bulunan Kumrulular derneğinin düzenlediği İftar programına katıldılar.

Dernek başkanı, yöneticileri, Kumrulu bürokratlar ve çok sayıda Kumrulunun katıldığı iftar programında Ordu milletvekili ve KEİPA Komisyonu başkanı İhsan ŞENER bir konuşma yaptı.

Şener konuşmasında: “Bu mübarek günlerde hemşehrilerimizle bir araya gelmek ve birlikte iftar açmaktan dolayı çok mutluyum. Bu gece bir araya gelmemize vesile olan başta dernek başkanımız Vedat İLKYAZ ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyor ve hepinizin ramazanını ve yaklaşan bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.” dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Ordu Milletvekili Mustafa HAMARAT da konuşmasında: “Böyle güzel bir iftar programında hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmaya vesile olan Kumrulular Derneği Başkanı Vedat İLKYAZ‘a dernek yöneticilerine ve bu iftara iştirak eden siz değerli Kumrulu kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan kardeşliktir, sabır ve dayanışmadır, paylaşmaktır. Gönülleri hoş tutmaktır.” dedi.

Konuşmasının devamında hemşehri dayanışmasında STK’ların önemine işaret eden HAMARAT, “Ben de milletvekili olmadan önce İstanbul’da sivil toplum faaliyetleriyle uzunca bir süre ilgilendim. Dernekçiliğin ne kadar zor bir iş olduğunu bilirim. Derneklerin hemşehrileri bir araya getirme ve kaynaştırmada çok önemli bir rolü olduğuna inanıyorum. Dernekte yönetici olmak fedakarlık ve özveri gerektiren bir iştir. Görüyorum ki Sayın dernek başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri gerekli fedakarlık ve özveriyi gösteriyorlar.  Bende bu vesile ile bir araya gelmişken içinde bulunduğumuz ramazan ayının birliğimize, beraberliğimize vesile olmasını diliyor yaklaşan ramazan bayramınızı da tebrik ediyor hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” diyerek sözlerini bitirdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde