17 Mayıs 2024

Başarılı Öğrenciler Gençlik Kampına Gönderildi

  • PDF

Her yıl Fatsa Kızılay Şubesi tarafından başarılı öğrencilere yönelik düzenlenen gençlik kampına bu yıl 4 öğrenci katılmaya hak kazandı.

8-17 Temmuz 2014 tarihleri arası Çamkoru Gençlik Kampına gidecek olan ve ilçemizin çeşitli beldelerinde oturan başarılı ortaöğretim öğrencileri ; Abdul Kadir Aslan ( Aslancami ) , Özcan Soy ( Hatipli ) , Ahmet Erkan Sarıbıyık ( İslamdağ ) , Onur Güven ( Geyikçeli ) oldu.

Başarılı öğrencileri geçtiğimiz pazartesi akşamı Fatsa Otogarından yolculayan Fatsa Kızılay Şube Başkanı Erdi ŞEVKETOĞULLARI; “Sosyal himayeye muhtaç ve çalışkan öğrencilerimizin yararlanması amacıyla her yıl yaz ayları içerisinde genel merkezimizce ve şubemize bağlı faaliyet gösteren gençlik kamplarımız açılmaktadır. 2014 yılı Çamkoru gençlik kampına öncelikli olarak çalışkan ve maddi durumu yetersiz öğrencilerimiz faydalanmaktadır. 8-17 Temmuz 2014’de bu gençlerimiz Çamkoru Gençlik Kampında olacaklardır” dedi.

Kendi olanakları ile tatil yapamayan sosyal himayeye muhtaç ve çalışkan öğrencileri Kızılay tarafından açılacak kamplardan yararlandırarak sosyalleşmesini sağlıyoruz diyen Erdi Şevketoğulları; “ yapıcı , yaratıcı ve dinlendirici etkinliklere , sosyal durum ve davranışlarını yetiştirmeye çalışmak , yeni arkadaş edinmelerine imkan vermek ve kendilerini yönetmeye alıştırmak , Kızılay’ın amaç ve ilkelerine uygun çalışmalar içinde yurt ve insan sevgisi , dayanışma , yardımlaşma , şefkat duygularını aşılamak ve Kızılay sevgisi kazandırmak , bilinçli çalışkan ve sağlıklı bir nesil yetiştirlimesine yardımcı olmak amacımızdır” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde