17 Mayıs 2024

Aydınlık Sokak Renklendi

  • PDF

altalt

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Aydınlık sokakta yeni hizmete giren ‘Ara Kafe’, sıcak ortamı ve güler yüzlü hizmetiyle vatandaşların uğrak yeri oldu.

Kitap Kafe konseptiyle de hizmet verecek olan Ara Kafe, gençlerin rahatlıkla vakit geçirebileceği sosyal bir ortamı bünyesinde barındırıyor.

Kafemizin bulunduğu sokakla ile ilgili çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk diyen işletme sahibi; “Bizim bulunduğumuz sokakta sık sık kavgalar, sigara içen, küfreden gençler vardı. İşletme’mizin açılmasıyla birlikte bu durum son bulmuş oldu. Bizim bulunduğumuz ara Fatsa’da olmayan bir yer. Hem merkezde hem merkezin dışında olan bir konumu var. Çarşıda insanlar gezerken bir arada soluk alabilecekleri dinlenebilecekleri bir yer” dedi.

Ara Kafe’nin bir bölümü’nün tamamen kitap olacağını söyleyen işletme sahibi; “Ticaret Odası ile de görüşmeler yaptık ve ara ara yazarlar ile imza günleri yada şiir dinletileri organize etmeyi düşünüyoruz. Değişik fikirlerimiz var. Kafemizde hediyelik eşyaların yanı sıra, satılık kitaplarda olacak. İnsanlar çaylarını, kahvelerini içerken aynı zamanda bu kitapları okuyabilecekler. Hediyelik eşyalarımızda konsept olarak değişecek. Örneğin şimdi yaz ayında olduğumuz için deniz konsepti oluşturduk. İlerleyen zamanlarda yılbaşı, sonbahar ve daha bir çok konsept oluşturacağız. Gönül ister ki bu ara kafeler sokağı olsa. Biz çünkü burada o sıcaklığı yansıtmayı amaç edindik. Biz insanlara gün içerisinde hava alabilecekleri bir ortam oluşturduk. Çok lüks bir yer değil ancak güler yüzlü hizmetin verildiği samimiyet dolu bir yer. Çayımızı, kahvemizi içmek isteyenlerin başımızın üstünde yerleri var” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: Çarşamba, 09 Temmuz 2014 10:48

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde