21 Mayıs 2024

Dolunay Kolejinde ( English Summer School 2014 ) sona erdi.

  • PDF

 alt

            2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesinin ardından başlayan İngilizce Yaz Okulu sona erdi.  3 hafta süren yaz okulunda öğrenciler yabancı ve yerli  öğretmenler eşliğinde  günlük  7 saat İngilizce eğitimi aldılar.

Dolunay Koleji İngilizce öğretmeni Nurettin DEMİREL İngilizceyi sadece okul zamanında öğrenilen, yazılıdan not almak için çalışılan bir ders olarak görmenin yetersiz olacağını ifade etti. DEMİREL, "İngilizce, hayatın içinde olmalı ve devamlı onunla meşgul olunmalı, pratik yapılmalıdır. Yaptığımız bu İngilizce Yaz Okulu'nda derslere, yabancı ve yerli öğretmenler girmektedir. Öğretmenlerimiz, günlük 7 saat dersten sonra sosyal faaliyetlere de katılıp, öğrencilerimizle vakit geçirmekte ve İngilizce pratik yapmaktadır. Öğrencilerimiz hem İngilizcelerini geliştirmekte hem de sosyal faaliyetlerle de hoşça vakit geçirmektedirler.

16 Haziranda başlayıp  04 Temmuz tarihinde sona erecek olan İngilizce kursunda öğrenciler toplam 90 saatlik pratiğe dayalı  İngilizce eğitimi aldılar. Dolunay Koleji öğrencileri yıl boyunca  öğrendikleri İngilizceyi daha da  ilerleterek  yabancı öğretmen eşliğinde  ders içi ve ders dışı aktivitelerle  pratik yapma imkanı buldular. İngilizce yaz okuluyla ilgili konuşan Okul Müdürü Orhan IRMAK ‘‘İngilizce Yaz Okulunda  öğrenciyi sıkmayan, akıcı konuşmayı ve kelime haznesini geliştirmeyi, öğrencilerimizi üst seviyeye taşımayı hedefleyen bir program hazırladık. Bu programdaki amacımız İngilizceyi günlük hayattaki kullanımı ile benimsetmek, öğrencilerimizin dünyanın  en yaygın dili olan İngilizceyi  etkin bir şekilde kullanabilmelerini sağlamaktır.’’ dedi.

 

Son Güncelleme: Çarşamba, 09 Temmuz 2014 10:57

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde