21 Mayıs 2024

ORİSYAD 5 ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

  • PDF

rs07.07.2014

Haziran ayında kurulan Ordu İnsani Yardımlaşma Derneği(ORİSYAD), ‘Sahrada Açan Güller’ Kadın Topluluğu'nun katkılarıyla 5 engelliyi tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.
Dernek binası önünde düzenlenen törene Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, ORİSYAD Başkanı Murat Ilgaz’ın yanısıra engelli aileleri ve vatandaşlar katıldı.
ORİSYAD Başkanı Murat Ilgaz, yaptığı açıklamada, ORİSYAD olarak yapacakları faaliyetlerin sadece bunlarla sınırlı kalmayacağını belirterek, “Mesela vatandaşlarımız doğada yaşayan bir canlının da yardıma ihtiyacı olsa bizleri haberdar edebilirler. Çünkü bütün bunlar insani görevdir. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım ve üyelerim kendimize bunları vazife biliyoruz. Bir çocuğu mutlu edebilmek, bir eve yardım edebilmek bir anneyi sevindirebilmek, bir babaya yardımcı olabilmek onların sesi olmak başka bir duygudur” dedi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş da bu tür faaliyetlerde bulunan tüzel kurumların sayısının artması gerektiğini belirterek, engellilerin sıkıntılarına çare üreten ORİSYAD’a şehrin Belediye Başkanı olarak teşekkür etti.
Konuşmaların ardından ‘Sahrada Açan Güller’ Kadın Topluluğunun katkılarıyla 5 engelliye tekerlekli sandalyeleri verildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde