21 Mayıs 2024

FATSA ESNAF VE SANATKARLAR ODASI’NDAN KREDİ DESTEĞİ

  • PDF

snt02.07.2014

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, “Kooperatif olarak üyelerimize üst düzeyde kredi desteği sağlıyoruz” dedi. 
Başkan Baş konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Fatsa kooperatifimiz bölgemiz içinde en güçlü kooperatifimizdir. Bunu her yerde her zaman söylüyorum. Son iki ay içerisinde özellikle üyelerimizin kredi isteği fazlalaştı. Bizler de gerekli çalışmaları yaparak üyelerimizin bu isteğini yerine getirmeye çalışıyoruz. Son iki ayda kredi isteğinin artmasını esnaflarımızın sıkıntılı günler geçirmesine bağlıyorum. Bu sıkıntıları verdiğimiz kredilerle gidermeye çalışıyoruz” diye konuştu. 
Yeni hizmet binasına en kısa sürede geçeceklerini belirten başkan Ayhan Baş, “Hizmet binamızın ihalesini yaptık. Belediyeden ruhsatını çıkarttıktan sonra en kısa zamanda temeli atılacak. Bu yaptığımız bina içerisine Fatsa’da bulunan tüm sivil toplum örgütlerini de toplayacağız. 7 ay içerisinde bu binamızın bitmesini bekliyoruz. Tüm esnaflarımıza yeni binamız hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde