20 Mayıs 2024

Fatsa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü Başarılı Sporcuları Ödüllendirdi

  • PDF

dl02.07.2014

Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü 2014 yılında Spor alanında başarı göstermiş sporcuları ve antrenörlerini Fatsa Kredi Yurtlar Kurumunun konferans salonunda yapılan ödül töreni ile ödüllendirdi. Ödül törenine Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca, Fatsa Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali Fevzi, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Gençlik Merkezi Müdür Beraat Şahin, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İİ Müdürlüğü Şube Müdürleri Fatih Şahin, Murat Emuce, Fatsa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Biberoğlu, Atilla Yiğit, Fatsa Kredi Yurtlar Müdürü Erol Taşkın, Çok sayıda okul müdürü , basın mensuba ,sporcular ve aileleri katıldı.

Fatsa Geçlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek yaptığı konuşmada : 2014 Yılında Fatsa sporcu için çok iyi geçtiğinin,bu yılının üzerine gelecek yıllarda da daha iyi çalışmalar yapılarak Fatsa sporunu daha iyi yerlere geleceğini, Ödül alan öğrencileri ve ailelerin kutladığını belirti.

Daha sonra konuşma Yapan Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca: Öncelikler Türkiye de ve Türkiye Gruplar şampiyonasında dereceye girmiş sporcuları ve ailelerini kutladığını, geçmişte olduğu gibi gelecekte de Fatsa sporunun çok iyi noktalarda olacağını, bununda en güzel örneklerinin bugün burada olduğunu, gelecekte de Avrupa da ve Dünya da yarışacak sporcuların olacağına inandığını söyledi.

Daha sonra sporculara Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafında hediyeler verildi. Antrenörlere ise Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Ömer Yılmaz’ın teşekkür belgeleri takdim edildi.En son ise Fatsa Kaymakamı 2012 ve 2013 yılı 81 İlden 81 Yıldız projesi Ordu Yıldızı olan Songül Ayduvan’a ve Kübra KARCI ya Sürpriz yaparak onlara Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL ile çekilmiş fotoğraflarını hediye ettiler. Daha sonra Tekrar kısa bir açıklama yapan İlçe Müdürü Halil Bekyürek 81 İlden 81 Yıldız Projesini anlattı ve Bu projedeki yıldızların iki yıl Fatsa İlçesinden çıkmasının Fatsa ‘daki sporun kalitesini gösterdiğini söyledi.

Hatıra fotoğrafı çektirilerek çektirilerek etkinlik sonlandırıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde