17 Mayıs 2024

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, Ali Rıza Demircan İlkokulu Öğretmenleri ile Yemekte buluştu

  • PDF

gmt02.07.2014

Ali Rıza Demircan İlkokulu idareci ve öğretmenleri, 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona ermesi nedeniyle Dolunay Hünkâr Restaurantta düzenledikleri yemek organizasyonunda biraraya geldiler.

 Düzenlenen yemeğe; İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, Şube Müdürlerimiz Atilla YİĞİT, Hüseyin BİBEROĞLU, Ramazan TÖNGEL, Abdullah ÖZKAN ile okul idareci ve öğretmenleri katıldı. 

Ali Rıza Demircan İlkokulu idareci ve öğretmenleri ile güzel bir etkinlikte bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, herkese mutlu bir tatil geçirmesi temennisinde bulunarak “Öğrencilerimizin yetişmesinde büyük çaba ve emek harcayan değerli idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ali Rıza Demircan ilkokulu Müdürü Nihat ALTAY ise okul olarak başarılı bir yıl geçirdiklerini ve çok çalışıp öğrencilerin başarılı olması için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek “2013–2014 eğitim öğretim yılını okul olarak başarılı bir şekilde bitirdik. Bizler de yılsonu yorgunluğumuzu atmak için öğretmenler olarak bir araya gelerek bir yemek düzenledik. Amacımız dostluklarımızı en üst seviyede tutmak. Yaz dönemi birbirimizden ayrı kalacağız. Güzel bir yemekte buluştuğumuz için son derece memnunuz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde