17 Mayıs 2024

VALİ BALKANLIOĞLU’NDAN BAŞKAN TEKİNTAŞ’A ZİYARET ETTİ

  • PDF

c30.06.2014

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş’a iade-i ziyarette bulundu.

Altınordu Belediyesi’ni ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu’nu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz ve Fatih Evli karşıladı.

  Ziyarette konuşan Başkan Tekintaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Tekintaş, konuşmasında, “ Öncelikle belediyemize hoş geldiniz. İnşallah Ordu ilinde hayırlı hizmetleri birlikte yürütmek dileği ile atandığınız Ordu Valiliği görevinizde başarılar diliyorum. iade-i ziyaretiniz bizi son derece mutlu etti. Altınordu İlçesi Ordu’nun en büyük ilçesidir. Hizmetler noktasında da el birliği ile yapacağımız bir çok iş var. Birlikte yapamayacağımız işin olmadığına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Vali Balkanlıoğlu ise , “Ordu üçüncü valilik yerim. 25 yıllık kaymakamlık görevimiz var. Bu ülkenin her yerinde çalıştık. Ordu gibi çok güzel bir ile vali olarak atandık. Ordu’ya geldiğimiz için sevindik. Ordu’yu tanıdıkça daha çok seviyoruz. En yakın çalışma arkadaşlarımız sizler olacaksınız. Seçilmiş insanlara her zaman saygımız olmuştur. Uyum içerisinde çalışacağımızdan eminim.Ordu ilinde bir çok hizmeti birlikte yürütecek olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Sizlere de çalışmalarınızda başarılar diliyorum ” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde