21 Mayıs 2024

CİNOĞLU, Beşinci Mevsim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin Yıl Sonu Gecesine Katıldı

  • PDF

b25.06.2014

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, Fatsa Beşinci Mevsim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yılsonu gecesine katıldı.

Saygı Duruşu ve istiklal Marsı’nın okunması başlayan programda konuşan Müdürü Ekrem CİNOĞLU, bir önceki görev yerinin Sami Yücel Eğitim Uygulama Merkezi olduğunu belirterek “Özel eğitimin içinden geldiğim için onların sorunlarını, dertlerini, sıkıntılarını ve o ailelerin neler hissettiklerini çok iyi biliyorum. Özel Eğitim ailesinin bende özel bir yeri var. Bu kısa zamanda yaşadığım anılarımı hayatım boyunca unutmayacağım ve kalbimde her zaman saklayacağım” dedi.

İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!

Ekrem CİNOĞLU, Şeyh Edebali’nin vasiyetnamesindeki “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” öğüdünü hatırlatarak toplum olarak engellilere vereceğimiz değerle ayakta kalabileceğimizin bilincinde olmalıyız. Türkiye’de yaşayan her birey de bunun bilincinde olmalı. Çünkü engellilerde bizim toplumumuzun hayatımızın bir parçası diye konuştu.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen yılsonu etkinliğinde Beşinci Mevsim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin öğrencileri tarafından birbirinden güzel gösterilerin sunumu gerçekleştirildi. Öğrencilerin sergilediği oyunlar katılımcılar ve aileleri tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde