21 Mayıs 2024

DOKA Projesinin Sertifika ve Kapanış Töreni Yapıldı

  • PDF

ss25.06.2014

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı (DOKA) tarafından kabul edilen “Fatsa’daki Öğretmenlere Kişisel Gelişim Eğitimi Verilmesi” projesi kapsamında düzenlenen seminere katılan öğretmenlere sertifikaları törenle verildi.

Atatürk Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen projenin sertifika ve kapanış törenine, İlçe Kaymakamı Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof Dr. Recep Varçın, Ankara Üniversitesi Kalkınma Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Bülent Gülçubuk, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Metin Pişkin. Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Müge Ersoy Kart ve Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İnsan Kaynakları Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Özlem Yurdanur Özgenç ve öğretmenler katıldı.

Programda bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Bekir Atmaca, “Programın açılışında da belirttiğimiz gibi hayatımızın her alanında öğreneceğimiz yeni bilgiler daima vardır. Öğrendiğiniz yeni bilgiler ve farklı yöntemler ışığında ilçemizdeki eğitimin kalitesi artacağına inanıyorum. Elde ettiğiniz bilgilerin çocuklarımıza yansımasını, önümüzdeki eğitim öğretim yılında hep birlikte göreceğiz. Bu projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımıza, Ankara’dan ilçemize kadar gelerek seminer veren değerli hocalarımıza ve vakit ayırıp seminere katılan siz değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca alacağınız sertifikaların siz öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.Konuşmaların ardından “Fatsa’daki Öğretmenlere Kişisel Gelişim Eğitimi Verilmesi” adlı proje kapsamında verilen seminere katılan öğretmenlerin katılım belgeleri İlçe Kaymakamı Sayın Bekir Atmaca, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve Ankara Üniversitesi Öğretim Üyeleri tarafından verildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde