21 Mayıs 2024

Fatsa’da Yapılan Hizmetleri Gururla Anlatıyoruz

  • PDF

mht18.06.2014

Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ı makamında ziyaret ederek üçüncü dönem için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ile birlikte Milletvekili Mustafa Hamarat’ı belediye binası önünde karşıladı. Ziyarette ilk açıklamayı Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat yaptı. 30 Mart yerel seçimleri sonrası ziyaret için ancak fırsat bulabildiğini belirten Milletvekili Hamarat, “Sayın başkanımız sağ olsun, biz hayırlı olsun ziyaretine gelemeden o bize teşekkür ziyaretine geldi. Bu jeste karşılık bu seferki Ordu’ya gelişimizde gidişimizi bir gün daha uzatıp mesaiye denk getirdik ve sayın başkanımızı ziyarete gelelim istedik, hafta sonu zaten beraberdik ama birde makamında hayırlı olsun ziyareti yapmak istedim.” dedi.

“Hüseyin Anlayan Başarılı Hizmetlerine Devam Edcek”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan’ın başarılı bir iki dönem geçirdiğini ifade eden Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, “Hüseyin bey, üçüncü dönemin başında. Allah her politikacıya üçüncü dönemi nasip etsin diyelim. Bizim partimizin 3 dönem uygulaması var, bu da partimizin kişisel siyaset yapmadığını siyaseti sadece hizmet için yaptığımızı başarılı bile olsak Milletimiz bizi sürekli oylarıyla desteklese bile 3 dönem de kendimizi sınırlama erdemi gösterdi. Sayın Başbakanımız da bu konuda çok ısrarlı. Hüseyin Başkanımız da bu süreyi kesintiye uğratmadan üçüncü döneme seçilerek inşallah hizmetlerine devam ettirecek zaten her yerde Fatsa’da yapılan hizmetleri gururla anlatıyoruz. Biz de zaten Ak Parti döneminde belediye başkanımızın yaptırdığı proje olan Spor Kompleksinde, Kültür Sarayı'nda dinleniyoruz. Spor kompleksinde tenis oynuyoruz, bilardo oynuyoruz, hoşça vakitler geçiriyoruz. Hüseyin Başkanımızın hizmetlerinin üçüncü dönem dede büyükşehir uygulaması ile birlikte el ele kol kola işbirliği içerisinde daha güzel hizmetleri bekliyoruz.” diye konuştu.

“Yeni Yapılanmadan Sonra Hizmet Ve Yatırımlar Devam Edecek”
Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'a nezaket ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Bizler kendisiyle birlikte uzun yıllar siyaset yapıyoruz. Vatandaşlarımızın teveccühü ve desteği ile bir dönemde hizmet yetkisi almış durumdayız. Üçüncü dönem belediye başkanı olmaktan gerçekten mutluyuz sonuçta bu hepimizin ortak başarısıdır. Başarı elbette ki bizi şımartmadan daha büyük bir sorumluluk bilinci ile ağır bir yükün altına girdiğimiz bilinci ile daha fazla çalışacağız. Bundan sonra inşallah daha fazla çalışmak için gayret edeceğiz sonuçta vatandaşlarımızın genişleyen hizmet alanı çerçevesinde beklentileri olduğunu biliyoruz. İnşallah onları mahcup etmemek için çalışacağız tabi ki yeni bir süreç yeni bir dönem. Büyükşehir olmamız hasebiyle sıfırdan kurulan büyükşehir belediye yapısı ve ona bağlı olarak ta büyükşehir’e bağlı bir alt kademe belediye başkanlığı yapısı var. Bu yüzden şu anda sistemin tamamen yeniden yapılandırılması çalışmalarımız devam ediyor inşallah bu yapılandırma iyi bir şekilde gerçekleştirilecek ondan sonra hizmet ve yatırımlara başlayacağız, Rabbim mahcup etmesin.” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde