21 Mayıs 2024

Masal Kreş Yaz Boyunca Hizmetine Devam Ediyor

  • PDF

mk11.06.2014

Bir masal heyecanı ile; istikrarlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla.Dolunay Masal Kreş yaz döneminde boyunca okulunu açık tutacaktır.

Önümüzdeki hafta okulların kapanmasıyla birlikte çalışan veliler, çocuğumuzu nereye bıraksak,ne yapsak diye arayış içinde olmayacak diyen Masal Kreş sahibi Ayşe ÇAVUŞLU; “ Amacımız çalışan velileri mağdur etmemek ve çocuklarımızın yaz dönemi boyunca eğitim ve eğlencesini sağlamaktır” dedi.

Ayrıca kurumda 0-6 yaş çocukları için önümüzdeki dönemin erken kayıtları da yapılacaktır diyen Ayşe ÇAVUŞLU; Çocuklarımızın okul öncesi eğitimini profesyonel kadromuzla sağlamaktayız. Velilerin tereddütsüz okula gelip okulu görmelerini önermekteyiz. Okul Öncesi Eğitim kurumlarında hizmet;iyi bir ekip ruhuyla yürütülür.Personel, alanında eğitim almış,iyi bir ekip ruhuna sahip,sorumluluk duygusu gelişmiş güvenilir kişilerden oluşturulmaktadır.Her ne kadar kişisel olarak iş bölümü yapılmış olsa da ;gerektiğinde herkes birbirinin işine koşar ve işler bir bütünlük içerisinde yürütülür” şeklinde konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde