21 Mayıs 2024

Merkez Ortaokulu Öğrencilerinin Yıl Sonu Resim Sergisinin Açılışı Yapıldı

  • PDF

rs11.06.2014

İlçemiz Merkez Ortaokulu öğrencilerinin yıl içerisinde yaptıkları resim çalışmalarının yer aldığı Fatsa Belediyesi Kültür Sarayındaki resim sergisinin açılışı yapılarak halkın beğenisine sunuldu.

Açılış kurdelesini İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’nun kestiği resim sergisine Şube Müdürleri Atilla Yiğit ve Ramazan Töngel, Merkez Ortaokulu idarecileri, öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

Resim Sergisinin açılışında bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Merkez Ortaokulu öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları başarılı çalışmalar sonucunda ortaya çıkan eserlerini Belediye Kültür Sarayında Fatsa halkının beğenisine sunduklarını ifade ederek “Bu serginin düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Şube Müdürleri Atilla Yiğit ve Ramazan Töngel ile birlikte çoğunluğu yağlı boya resimlerden oluşan sergiyi gezerek Merkez Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Sevda Duran ve eserlerin sahibi öğrenciler ile sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde