21 Mayıs 2024

Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulunun Yıl Sonu Gösterisi Büyüledi

  • PDF

cgt11.06.2014

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, Fatsa Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulunun Fatsa Belediyesi Kültür Sarayında düzenlediği Okul Öncesi Şenliği programını izledi.

Fatsa Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu öğretmenleri ve öğrencileri yılsonu etkinlikleri kapsamında eğlence gecesi düzenledi.

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başlayan gecenin açılış konuşmasını Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Müdürü Asiye KİLİM yaptı.

Konuşmasına Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulunu yaptıran hayırsever Hüseyin ÇAĞATAY’ı rahmetle ve saygıyla anarak başlayan Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu Müdürü Asiye KİLİM, “Bugün çocuklarımız yıl boyunca öğrenmiş oldukları etkinliklerden bir demet sunacaklardır. Çocuklarımızın sergileyecekleri gösteriler çocuklarımızın eğitsel açıdan kendilerine olan özgüvenleri sağlıklı ve gelişiminin özelliklerini gösterdiklerinin kanıtıdır” dedi.

Asiye KİLİM, “Bu güzel evlatlarımızı en iyi şekilde yetiştirmek ve geleceğimizi onlara emanet etmek bizlere büyük gurur veriyor. Bize verdiğiniz büyük destekten dolayı öğretmenlerim adına siz velilerimize teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimize de sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat diliyorum” diye konuştu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU’da Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen programa katılarak minik öğrencileri bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Gecede, Anaokulu müdürlüğünün “Değerler Eğitimi” kapsamında Nisan ayının teması “Barış ve Vatanseverlik” konusu üzerinde öğrenciler arasında düzenlediği “Dünya Barışı” isimli resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerine ödüllerini Müdürümüz Ekrem CİNOĞLU verdi.

Ayrıca Ömer Hüseyin Çağatay Anaokuluna yaptığı katkı ve desteklerden dolayı Fatsa Ticaret Borsası Başkanı Ali FEYZİ’ye plaket takdim edildi. Ali FEYZİ’nin plaketini Müdürü Ekrem CİNOĞLU verdi.

Anaokulu öğretmen ve öğrencilerinin çok güzel bir gece hazırladıklarını ifade eden Müdürü Ekrem CİNOĞLU, ”Emeği geçen idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayı’nda düzenlenen yılsonu etkinliğinde Fatsa Ömer Hüseyin Çağatay Anaokulu öğrencilerinin sergiledikleri birbirinden güzel oyun ve gösteriler, aileleri tarafından büyük beğeniyle izlendi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde