22 Mayıs 2024

“SINAVLAR FATSA’DA YAPILACAK”

  • PDF

hsnr04.06.2014

Ordu AK Parti Milletvekili İhsan ŞENER, ÖSYM’nin birdahaki sene Fatsa’ya sınav merkezi açacağının müjdesini verdi.

Gazetemize özel açıklamada bulunan Ordu AK Parti Milletvekili İhsan ŞENER, konuyla alakalı İlçe Milli Eğitim Müdürüne dosya hazırlaması konusunda talimat verdiğini söyleyerek, önümüzde ki sene için yapılacak olan müracaatı bizzat kendim takip edeceğim dedi.

Fatsa Yeni Haber Gazetesi olarak 3 haftadır Ösym’nin Fatsa’ya sınav merkezi açmasıyla ilgili gerekli mercilere sorularımız yöneltmiş ve kamuoyu oluşturmuştuk.

“Geçen yıl geç kalındı”

Konuyu yakından takip edeceğini ve seneye olumlu sonuç alınacağını ifade eden ŞENER, “Bu konu üzerine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz’e talimat verdim. Oda konunun üzerinde durup; gerekçeleriyle ve başka yerlerde ki uygulamaları inceleyerek yeni bir dosya hazırlayacak. Geçen yıl ki müracaat dosyasını bana ulaştırdıklarında sınav merkezleri ilan edilme noktasına gelmiş ve hatta sınav kitapçıkları basılmıştı. Bu yüzden değerlendirmeye alınamadı. Ayrıyetten geçen yıl hazırlanan dosyada yeteri kadar gerekçe yoktu. Şimdi güçlü bir dosya hazırlıyoruz. Hazırladığımız bu güçlü dosya ile önümüzdeki yıl inşallah ÖSYM Fatsa’da sınav merkezi açacak” şeklinde konuştu.

“Müracaatı birebir kendim takip edeğim”

Bu hazırlanacak olan doysa sağlam gerekçelere dayandırılarak zamanında başvuru yapılırsa hiçbir sıkıntı olamayacak diyen Şener; “ Geçen yıl yapılan başvuruda istek ve zaman arasında uyuşmazlık meydana geldi. Geçen yıl bu talep iletildiğinde ÖSYM’nin sınav kitapçıkları basılmıştı. Yani geç olmuştu. Önümüzde ki yıl için yapılacak müracaatı kendim birebir takip ediyorum. İnşallah başvurumuzdan olumlu sonuç alacağız ve seneye bu sınavların Fatsa’da yapılmasını sağlayacağız” diye konuştu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde